Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka si na Polničce smlsla


Branky


17

Předposlední Polnička doma přivítala rozjetou Dolní Rožínku. Domácí v posledním zápase získali bod proti poslednímu Jívoví. To Dolní Rožínka minule brala všechny tři body a drží se na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali zlehka

Hosté z Dolní Rožínky vstoupili do utkání lepším způsobem, kdy v 18. minutě David Vařejka se dokázal gólově prosadit a otevřel tak skóré tohoto utkání. Poté hosté trochu ubrali, ale těsně před koncem prvního poločasu opět zatlačili domácí. Ve 41. minutě dal domácím drouhou branku Pavel Bartoněk a nastavil tak podobu první poloviny, která skončila vítězstvím hostů z Dolní Rožínky 2:0.

Domácí čestný gól, další branky hostů

Ve druhém poločase jsme byli svědky mnohem zajímavějšího osudu, jak se bude utkání vyvíjet. Jako první se ve druhém dějství prosadil Matěj Urban, který v 60. minutě zvyšoval na 3:0 pro hosty. O 4 minuty později se přesnou trefou prezentoval Jan Čermák, který už zvýšil na 4:0. Pak v 84. minutě se domácí hráči dočkali čestného gólu. Tento gól Polničky zařídil Jiří Víška, vstřelil ho, když se hrála 84. minuta. A o minutu později svým druhým gólem v zápase Pavel Bartoněk uzavřel skóré. Zápas tedy skončil 5:1 pro hosty z Dolní Rožínky, ti tak si připisují tři body a dál se mohou rvát o první místo.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - J. Víška [-] , O. Průža [-] (46. Z. Holas [-] ) , L. Ondráček [-] , L. Bulíček [-] , R. Gančev [-] , J. Pálka [-] , L. Klement [-] , T. Jambor [-] (34. R. Synek [-] ) , Z. Sedlák [-] , T. Litochleb [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - J. Bílek [-] (64. M. Šimeček [-] ) , M. Urban [-] , F. Šmerda [-] , D. Vařejka [-] (74. J. Vařejka [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] (80. R. Mazánek [-] ) , P. Vondruška [-] , J. Večeřa [-] , V. Kopecký [-] , Z. Konček [-]

ŽK: 24. T. Litochleb - 33. D. Vařejka , 69. M. Šimeček , 89. R. Mazánek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - JUN Tomáš (N), BROULÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Dolní Rožínka si s Polničkou bez větších problémů poradí a po porážce v Rozsochách si odveze všechny body. Tuším že rozdílem min. tří branek.

Tip: výhra hostů