Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná doma porazila Jívoví


Branky


19

Ve 24. kole se na hřišti Rožné představilo poslední Jívoví. Rožná v minulém kole konečně vyhrála, zato hosté v minulém kole remizovali 1:1 v Polničce. Rožná tedy byla velkým favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná otočila nepříznivý stav

Jívoví hrálo první poločas překvapivě, odvážně a dobře kombinovali. No a hostující hráči dokonce šli do vedení. Ve 12. minutě Vojtěch Dvořák vystřelil skákavou ránu, kterou domácí brankář nedokázal udržet, a tak se Jívoví dostalo do vedení. Jenže to hostům moc dlouho nevydrželo. Ve 26. minutě Karel Beran z dorážky vyrovnal zápas na 1:1. Ve 31. minutě už domácí dokázali skóré otočit. Petr Sýkora poslal střelu k bližší tyči, na kterou Michal Štryncl neměl nárok. Rožná dokázala předejít úvodnímu šoku, nepříznivý stav domácí hráči dokázali otočit a tak si do kabin odnesli náskok 2:1.

Domácí si to pohlídali

Ve druhém poločase se hosté už tolikrát nedokázali dostat do domácího vápna. Přesto v 65. minutě po přímém kopu srovnal opět Vojtěch Dvořák, domácí brankář neměl šanci balón chytit, protože míč byl tečován zdí. Domácí znervózněli, protože se Jívoví logicky více stáhlo do bloku a domácí by museli začít dobývat hostující klec. V 69. minutě domácí nakonec vstřelili další branku. Rožná zahrála rohový kop a Ondřej Kroupa zakončoval neortodoxně zadní částí těl. Vítězství domácího týmu poté ještě dokázal v 72. minutě žolík Ondřej Chocholáč, který se trefil po ráně z vápna na zadní tyč. Poté už si domácí zbytek zápasu dokázali pohlídat a připsali si tak velmi důležitou výhru. Hosté dnes na bod nedosáhli, ale dobře se prezentovali.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Jiří Kroupa: "Do zápasu jsme šli pod mírným tlakem, jelikož jsme si byli vědomi, že v tomto zápase bychom měli bodovat. Soupeř však hrál první půlku dobře a dokonce se dostal do vedení pro střele z dálky, kdy náš golman neuržel skákavou střelu, která skončila až v bráně. Naštěstí se nám podařilo do poločasu ještě otočit skóre po dorážce Berana a Petra Sýkory. Ve druhém poločase už se hosté moc do našeho vápna nedostávali, ale stejně se jim podařilo srovnat po střele z přímého kopu, která byla pro brankáře nechytatelně tečována zdí. To nás trošku znervóznělo, jelikož se dalo očekávat zatažení hostů a dobývání jejich branky, což není úplně naše parketa. Naštěstí pro nás se nám podařilo po pár minutách opět dostat do vedení, když po rohovém kopu zakončoval neortodoxně zadní částí těla O. Kroupa. Výhru ještě potvrdil ranou z vápna na zadní tyč žolík posledních zápasu Chocholáč a potom jsme si už výhru pohlídali. Výkon z našeho pohledu určitě nebyl ideální, chvílemi chybělo nasazení a bojovnost, kombinace taky občas vázla, ale tři body zůstaly doma, takže nakonec to byla pěkná slunečná neděle."




Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] (84. R. Novotný [-] ) , O. Kroupa [-] , V. Štěrba [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (46. O. Chocholáč [-] ) , J. Kintr [-] (76. P. Navrátil [-] ) , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] (46. R. Hájek [-] ) , P. Sýkora [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Požár [-] (51. P. Housa [-] ) , J. Rosa [-] , J. Hejtmánek [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , L. Duba [-] , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - NOVOTNÝ Dušan (N), SÝKORA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Naši borci si proti trápícímu se Jívoví díky dobře známému malému hřišti (doufám) s chutí zastřílí.
Věřím v 5 branek v síti hostí.

Tip: remíza