Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 17:00

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký zápas ovládli domácí


Branky


12

Velký zápas čekal OP Žďár nad Sázavou, protože do Bystřice přijela Rožná. Jednalo se o šlágr kola, a tomu odpovídala i atmosféra a motivovanost hráčů. Nádherně vyšlo i počasí, takže jsme se mohli těšit na vypjatý zápas před početnou diváckou kulisou a na dokonale připraveném hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice si vytvořila náskok

První poločas jednoznačně patřil domácím. Už v 10. minutě rezerva Bystřice šla do vedení. David Čech se prosadil z dorážky ve vápně. Hosté hráli ustrašeně, bránili pouze a nechtěli hrát moc otevřenou partii. Hostující hráči ale dokázali proměnit jejich ojedinělý útok. Jindřich Kintr protáhl míč po pravé straně a přihrával do prázdné branky Jiřímu Vyžrálkovi. Ve 27. minutě tedy byl stav tohoto zápasu 1:1.  I tak ale stále lepším týmem byli domácí hráči. Ve 41. minutě rezerva Bystřice šla opět do vedení. Michal Svoboda hlavičkou po rohovém kopu zvýšil náskok domácího mužstva. Tento výsledek vydržel až do konce poločasu, poločasový stav byl tedy 2:1 pro domácí rezervu Bystřici nad Pernštejnem.

Bystřice si dokráčela k vítězství

Ve druhém poločase se hra více vyrovnala a Rožná začala hrát více otevřenou partii. Domácí v 55. minutě odskočili hostům už na rozdíl dvou branek. Kapitán David Čech se prosadil v tomto zápase už podruhé a v 58. minutě zkompletoval hattrick. O výsledku a o vítězi tohoto duelu bylo v tuto chvíli rozhodnuto. Rožná ale v 84. minutě dala gól s kosmetickou úpravou skóré. Kdy po kombinaci ve středu hřiště vyslal dobrou střelu z vápna Filip Škutchan. Bystřice ale celý poločas měla ještě několik dobrých příležitostí, ty ale nedokázala využít. Domácí si tedy připisují velmi důležité tři body a hostům z Rožné odskakují v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech: „Mě osobně se podařilo vstřelit branku z takové polodorážky ve vápně. Soupeř přijel bránit, nechtěl tady na velkém hřišti s námi hrát otevřenou partii, od nás to bylo dost dobývání. Soupeř nic moc nepředvedl, i přesto se mu podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase to soupeř více otevřel, začal hrát otevřenější partii a nám se podařilo utkání rozhodnout a myslím si, že jsme dost šancí neproměnili. Myslím si že to nebyl úplně atraktivní zápas, na to, že to byl souboj 1. s 2. Podařilo se nám v pohodě vyhrát. " hráč utkání: David Čech

SK Rožná
Jiří Kroupa: „Jednalo se o šlágr kola, a tomu odpovídala i atmosféra a motivovanost hráčů. Do zápasu jsme bohužel vstoupili ustrašeně a Bystřice nás celý první poločas mačkala. Po 10 minutách se prosadil kapitán Čech a domácí nás víceméně nepouštěli za půlku. Po půlhodině hry jsme však po ojedinělém útoku, kdy Kintr potáhl balón po pravé straně a naservíroval Vyžrálkovi před prázdnou branku, dokázali prosadit i my. Bystřice však pokračovala v tlaku a po mnoha zahozených šancích se ujala až hlavička těsně před přestávkou. Po přestávce jsme zvýšili aktivitu a hra se trošku vyrovnala. Znovu se však prosadili během krátké chvíle dvakrát domácí, čímž Čech zkompletoval hattrick. Po kombinaci ve středu hřiště ještě korigoval střelou z vápna na konečných 4:2 Škutchan, ale Bystřice si došla pro vítězství. Když to shrnu, tak Bystřice prokázala velkou herní kvalitu. Kombinací a držením míče nás přehrávala a její výhra je zasloužená. Skóré je pro nás i milosrdné. " hráč utkání: Jindřich Kintr



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Šponar [-] (29. Z. Sklenář [-] ) , A. Feifer [-] , P. Podsedník [-] (70. J. Buček [-] ) , T. Samek [-] , V. Vondruška [-] (65. J. Rejzek [-] ) , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] , V. Kutnyk [-] , J. Holý [-] , M. Hofmann [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , V. Štěrba [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (78. R. Hájek [-] ) , J. Kintr [-] (58. M. Navrátil [-] ) , P. Kunc [-] , K. Beran [-] , P. Sýkora [-] (82. P. Navrátil [-] )

ŽK: 90. O. Kroupa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Šlágr kola, bude to velice vyrovnané utkání, které nepozná vítěze

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zajímavý zápas, který zvládne Bystřice lépe.

Tip: výhra domácích