Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravník v Radostíně vyhrál


16

V 21. kole se na hřišti Radostínu představil Doubravník. Hosté od 2. poločasu hráli v deseti, protože v 52. minutě viděl druhou žlutou kartu Michal Jedlička. A výkon, který podal rozhodčí, nebyl moc dobrý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly na každé straně

Hosté z Doubravníku šli už v 6. minutě do vedení, když Ondřej Gibfried utekl sám na domácího brankáře. V 15. minutě hosté zahrávali přímý kop. Jeden z domácích hráčů nechtěně si vstřelil vlastní gól. Doubravník poté trochu polevil a díky tomu se domácí vrátili do zápasu. V 18. minutě Daniel Staněk snížil na 1:2. No a 24. minuta přinesla domácímu Radostínu vyrovnání. Druhý gól zařídil Pavel Císař. To bylo z prvního poločasu vše podstatné, a tak oba týmy odešli do šaten za stavu 2:2.

Doubravník rozhodl o výhře

Do druhé části hry hosté vlétli. Ale to se jim nevyplatilo, protože v 52. minutě Michal Jedlička dostal 2. žlutou kartu v zápase Michal Jedlička. Hosté tak dohrávali utkání v deseti. Ale v 58. minutě dostal červenou kartu domácí Josef Kohout. Poměr sil se tak vyrovnal. Toho hostující hráči dokázali využít. Pro Doubravník se stal hrdinou střídající obránce Jan Slámečka. Ten se hned dvakrát prosadil. Nejprve v 75. minutě zvyšoval na 3:2 pro hosty a poté v 88. minutě dával už na 4:2. Hosté si tak odváží velmi cennou výhru z Radostína.



Ohlasy k zápasu



FK Doubravník
Miroslav Vojta: „Od 5. minuty jsme vedli, pak jsme kopali přímý kop, kdy hráč Radostína si to sám sklepl do brány. Pak jsme přestali hrát, soupeř vyrovnal. Do 2. půle jsme vlétli, ale přibrzdila nás druhá žlutá karta, o chvíli později se stav vyrovnal, protože domácí hráč dostal také červenou. Pak jsme zatlačili. Střídající Jan Slámečka rozhodl o našem vítězství. Ještě bych chtěl dodat, že výkon rozhodčího byl slabý." hráč utkání: Jan Slámečka



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] , D. Staněk [-] , Z. Gregar [-] (59. K. Kučera [-] ) , M. Gregar [-] , P. Císař [-] , P. Gregar [-] (59. V. Ambrož [-] ) , P. Fabík [-] (82. L. Dvořák [-] ) , T. Kadlec [-] (73. J. Novotný [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Kohout [-]

FK Doubravník
P. Láznička [-] - T. Vorel [-] , R. Šibor [-] , J. Vojta [-] (82. M. Švadlenka [-] ) , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , V. Čepička [-] , O. Gibfried [-] (87. R. Šikula [-] ) , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] , M. Šikula [-] (46. J. Slámečka [-] )

ŽK: 36. J. Kohout , 42. P. Císař - 47. M. Jedlička , 84. M. Škvařil . ČK: 58. J. Kohout - 52. M. Jedlička .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, KALIŠ Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí dostali od Rozsoch v dohrávce 6:0, nyní se ale poučí a ponechají si všechny tři body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Doubravník bude fotbalovější, na těžkém terénu zápas zvládne.

Tip: výhra domácích