2:1
(0:0)
90. J. Holý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2023 17:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec překvapivě porazil rezervu Bystřice


Branky


18

V dohrávce 16. kola se na hřisti Moravce představila rezerva Bystřice. Ta proti Rozsochům na jaře poprvé prohrála. A tak na půdě Moravce si chtěla spravit chuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal

První poločas toho moc zajímavého nepřineso. Hrál se docela vyrovnaný a bojovný fotbal. Domácí i hosté měli šance na obou stranách, ale ani jeden z týmů nedokázal překonat soupeřovu obranu. Přestože hra byla docela vyrovnaná, tak Moravec byl tím lepším týmem. Domácímu mužstvu stačilo na hosty z Bystřice  trochu zatlačit a ti se tedy potom vůbec nemohli dostat do své hry. Ale i přes to tento první poločas skončil bezbrankovým stavem.

Výhra Moravce

Druhý poločas byl určitě pro diváky mnohem zajímavější. Průběh byl sice podobný jako v první části hry, tedy bojovné a celkem vyrovnané utkání, ale Bystřice tady už hrála na hraně a byla to tedy jenom otázka času, než hosté dostanou branku. A ta do jejich sítě přišla záhy. Jako první hráč, který se zapsal do statistik střelců, byl domácí Lukáš Batelka. Ten otevřel skóré, když se hrála 53. minuta zápasu. Když probíhala 77. minuta tak rezervě Bystřici bylo ještě hůře. Domácí kapitán Martin Černý dával už druhý domácí gól. Hosté se ale nevzdali, a tak v závěru utkání Jan Holý dokázal snížit stav na 2:1 pro domácí. jan Holý dával gól v 90. minutě. Ale to ze strany hostů bylo všechno, a tak překvapivě z půdy Moravce odjíždějí s prázdnou nůši bodů. Naopak Moravec si připisuje toto velmi cenné vítězství a s tím i velmi cenné tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech: „Opět, stějně jako Rozsochy, stačilo na nás trochu zabojovat a vůbec jsme se jako nedostali do hry, jako zasloužená prohra. 1. poločas byl bez branek, nějaké šance jsme měli my, nějaké šance měli domácí, vyrovnané, bojovné utkání. To samé 2. půle, ale byla otázka času než dostaneme gól, takže to se potom podvrdilo. My jsme stihli až někdy v 90. minutě trochu zkorigovat stav, ale to tak bylo vše z naší strany. A proto nemůžu jmenovat žádného hráče utkání. "



Sestavy


TJ Moravec
P. Pokorný [-] - J. Cimbálník [-] , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] (90. L. Pipa [-] ) , M. Kachlík [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (46. I. Pokorný [-] ) , T. Smolík [-] , L. Batelka [-] (80. F. Lahodný [-] ) , F. Kudiovský [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - V. Vondruška [-] , M. Svoboda [-] , V. Kutnyk [-] , J. Holý [-] , L. Prüger [-] , R. Chudoba [-] (80. J. Buček [-] ) , M. Šponar [-] (90. P. Tomášek [-] ) , A. Feifer [-] , T. Samek [-] , D. Čech [-]

ŽK: 19. J. Kachlík , 55. M. Černý , 57. T. Smolík - 37. M. Svoboda , 45. V. Kutnyk , 57. R. Chudoba , 68. L. Prüger , 86. M. Šponar .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BUDÍN Jan - SKRYJA Stanislav, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza