O. Novák 29. (p.)
O. Novák 54.
2:4
(1:3)
7. J. Grus
11. J. Hötzel (vl.)
19. J. Grus
72. J. Machač
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:4
(1:3)

O. Novák 29. (p.)
O. Novák 54.
 
7. J. Grus
11. J. Hötzel (vl.)
19. J. Grus
72. J. Machač

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Bezno prospalo začátek


Branky


29. O. Novák (p.) , 54. O. Novák - 7. J. Grus , 11. J. Hötzel (vl.) , 19. J. Grus , 72. J. Machač
0

Na hřiště v Bezně zavítali hosté z Kosořic. Kosořícím stále chyběl Malík, ale i tak do utkání vstoupili báječně. Již ve 20. minutě svítilo skóre na světelné tabuli 0:3. Tudíž se není čemu divit, že svůj náskok nepustili. Tečkou utkání byla červená karta pro domácí za nesportovní chování na účet hlavního rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Grus řádil

Domácí po vydařeném výsledku z Kněžmosta začali před svým publikem prvním náznakem šance. Skrumáž před kosořickou brankou však gólem neskončila. Další minuty už patřily Kosořickým. Batala, který okamžitě poslal míč do vápna a dobíhající Grus prostřelil bezmocného gólmana – 0:1. O tři minuty později mohlo být srovnáno. Bezenský Šišpela zachytil chybnou rozehrávku Štechera a běžel sám na brankáře. K zakončení se však odhodlal pozdě a Abelovský jeho střelu lapil. Z protiútoku hledal hostující Macháč Gruse, dobíhající Josef Hötzel mu však ukopl míč tak nešťastně, že překonal vlastního brankáře – 0:2. Hosté byli při chuti a v 19. minutě to domácí defenzíva opět pocítila. Kraus si všiml nabíhajícího Gruse, který si poradil s obráncem a střelou pod břevno zadělal na slušný výsledek - 0:3. Hráči Bezna doposud téměř nevystřelili, pokud se dostali k vápnu, počínali si nepřesně. Domácí však ve 27. minutě dostali výhodu v podobě pokutového kopu a Novák střelou o tyč snížil na rozdíl dvou branek. Po inkasované brance se lehkost v kosořické kombinaci vytratila. Bezenští se do konce prvního poločasu snažili vstřelit kontaktní branku, žádnou z akcí však nedotáhli do úspěšného konce.

Kosořice nedopustily vyrovnání

Ve druhém poločase domácí pokračovali ve snaze o snížení nepříznivého stavu. V 54. minutě se Novák protáhl až před branku, kde po zmatku mezi hráči hostí dokázali hráči Bezna snížit - 2:3. Domácí nebyli daleko od vyrovnání. Šišpela obešel brankáře, jenže se dostal z optimální střelecké pozice. Po přihrávce se však už stačili vrátit hostující hráči a nebezpečí zažehnali. Fotbalisté Kosořic se už ke své kombinaci z úvodu prvního poločasu nedostali a spoléhali hlavně na brejky. Domácí nadále útočili, ale bez kýženého efektu. V 72. minutě však Grus po rohovém kopu našel nabíhajícího Macháče, který hlavou trefil přesně mezi brankáře a bránícího hráče – 2:4. Vzápětí se Grus blýskl individuální akcí přes dva hráče, zakončil však jen do boční sítě. Teoretické naděje na vyrovnání ještě více zhoršil bezenský Koníček, jehož slovní komentář k rozhodčímu nezůstal bez povšimnutí a viděl červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


SK Bezno-Sovinky
Milan Kolovratník - trenér: Zaspali jsme začátek a hosté toho využili ke vstřelení 3 branek. Až po penaltě jsme se probudili. Druhou půli jsme byli lepší, ovšem své šance nevyužili. Jsem zklamaný z dnešního výkonu.


Sestavy


SK Bezno-Sovinky
J. Stýskal [-] - M. Kolovratník [-] , M. Honzátko [-] - O. Novák [-] , J. Hötzel [-] , J. Kolovratník [-] , J. Möbius [-] - M. Podzimek [-] (46. T. Koníček [-] ) , T. Hötzel [-] , J. Šispela [-] - D. Šubrt [-] (59. M. Kolařík [-] )

TJ Sokol Kosořice
M. Abelovský [-] - V. Tříska [-] (82. J. Adámek [-] ) , J. Lener [-] (55. M. Sedláček [-] ) , J. Machač [-] , J. Grus [-] (88. J. Bešík [-] ) , J. Kraus [-] , P. Niklfeld [-] (85. P. Darmoš [-] ) , M. Štecher [-] , Z. Batala [-] , M. Sedlák [-] , M. Maška [-]

ŽK: 86. M. Kolařík - 29. V. Tříska , 29. M. Štecher , 31. M. Maška , 70. M. Sedláček , 87. P. Darmoš , 88. J. Adámek . ČK: 87. T. Koníček .
Hráči zápasu: J. Grus .
Místo: Bezno - Sovinky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Jan - SKŘIVÁNKOVÁ Klára, KERN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.