1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
Aleš Truhlář, asistent trenéra: ,,Byl to pro nás existenční zápas a po dlouhé době jsem s výkonem hráčů velmi spokojen. První poločas jsme odehráli po taktické stránce velmi dobře, hráči plnili pokyny, které jsme si řekli před utkáním. Hráli kompaktně a nepouštěli soupeře do vážnějších šancí. Vytvořili jsme si i 2-3 příležitosti, které jsme nedotáhli do konce. Celkově byla hra v prvním poločase vyrovnaná. Druhý poločas nabídl podobný scénář, ale v 54.minutě se k odraženému míči v šestnácte dostal teprve 17 letý Jiří Kouřil a utkání rozhodl. Sportovně musím přiznat, že hosté byli ve 2.poločase určitě lepší, vytvořili si i řadu šancí. Podržel nás brankář a především výborná defenzíva. Kdyby kluci takto přistupovali ke každému utkání, nejsme tam kde se momentálně nacházíme. Bojovali a dřeli až do konce. Bohužel soupeřům nad námi se rovněž dařilo a tak už je pro nás každý zápas bojem o všechno."

FC Brumov
Alois Kachlík, trenér: ,,Třetí utkání v řadě na soupeřově hřišti nám bohužel nevyšlo. V první půli jsme byli lepším týmem. Vytvořili si několik brankových příležitostí, ale nebyli efektivní, a když jsme vstřelili  branku, tak nebyla uznána pro sporný ofsajd. Domácí zahrozili ojediněle, ale Důbrava byl na místě. Druhou půli jsme začali šancí Dubčáka, ale ten bohužel přestřelil a vzápětí inkasovali. Poté to bylo dobývání Bystřické obrany a boj s časem. Chyběla nám myšlenka a kvalita v zakončení. Výsledek nás mrzí, ale připravíme se na dvě zbylá domácí utkání abychom je zvládli před domácími fanoušky."



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
P. Kratochvíl [-] - S. Zámorský [-] , P. Bočan [-] , J. Kouřil [-] (92. A. Maťa [-] ) , T. Yaghmuryan [-] , P. Berger [-] , D. Paták [-] , . Duarte [-] (61. J. Ligač [-] ) , D. Krajcar [-] , T. Hulman [-] (68. R. Machala [-] ) , D. Ondroušek [-]

FC Brumov
R. Důbrava [-] - D. Šenkeřík [-] , L. Pešout [-] (59. J. Fojtík [-] ) , D. Kocourek [-] , M. Kubiš [-] , T. Grygar [-] , P. Vlček [-] , J. Búbela [-] , P. Opravil [-] (68. A. Samiec [-] ) , R. Bublák [-] , M. Dubčák [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: FILGAS Jan - NUC Jiří, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Tomáš Hrnčiřík
Tip experta: remíza

Zatímco relativně v klidu Brumov o nic nehraje, Bystřici jde o moc. Budou se zde dělit body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů