Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obdivuju kluky, že za stavu 0:3, se zvedli a udělali ze zápasu drama


Branky


45. R. Chmela , 53. O. Filák , 85. R. Zimek - 19. P. Švach , 32. V. Tomšů , 39. A. Urbánek , 72. L. Kutra
3

V neděli 23.4. 2023 se odehrál zápas mezi Francovou Lhotou a týmem TJ SOKOL Nevšová. Padlo celkem sedm gólů. Kdo a jak je vstřelil? Kdo vyhrál?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rohový kop

Už v 8. minutě se podařilo Petrovi Švachovi z hostujícího týmu dát branku, ta mu však pro ruku nebyla uznána. Ve 20. minutě zahrával standartku Aleš Urbánek, kterou hlavou tečoval do brány Petr Švach, hosté se ujímají vedení. Ve 30. minutě utkání po faulu na Petra Švacha a sudí nařizuje pokutový kop. Václav Tomšů má od svých spoluhráčů důvěru a střílí. Nevšová se vrhá do vedení 0:2. Deset minut a to Aleš Urbánek z hostujícího týmu kope rohový kop. Zmate celou obranu a míč střílí přímo do raky soupeře. Urbánek jasnou, přímou střelou do brány zvyšuje vedení svého týmu na 0:3.

Před nastavenou minutou Mojmír Jaroš bere míč, již zmiňovanému Urbánkovi a těsně před autovou čarou balón zdvihá a směřuje před bránu. Nachystaný kapitán Radek Chmela hlavičkou dostává míč za brankaře Martina Křížka. Domácí tým snižuje náskok hostů na 1:3. Hráči jdou nabrat síly s výsledkem 1:3.

Napětí

Francova Lhota dostala „druhý dech“ na vyrovnání. Již v prví minutě kapitán domácích pálí na bránu. Míč směřuje však více doleva než Chmela chce, tak šanci neproměňují. Po pokusech na obě brány, v 52. minutě Ondřej Filák v souboji s Urbánkem získává míč a doráží střelu za Křížka. Po minutách soubojů a neproměněných šancí následuje…72.minuta, kdy střela prolétá  gólmanovy domácích Adamu Trčkovi přímo před nosem. Lukáš Kutra opět zvyšuje náskok Nevšové na 2:4. Francova Lhota se však snaží o jediné. Aspoň vyrovnat. To vypadá nadějně v 85. minutě utkání, díky Robertu Zimkovi. Svou hlavou dostává balón za Křížka, situaci se snaží zachránit jeden z protihráčů. To se mu ale nepodaří. Pro smůlu domácího týmu se jim již nepodaří vstřelit gól a tak je konečný stav utkání 3:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Šerý, trenér: "My máme ty první poločasy špatné, neubránili jsme tři standartky a dostali góly. Pak neproměníme 3 samostatné nájezdy. Soupeř měl, ale kvalitu. Druhý poločas jsme začali bojovně snížili a udělali že zápasu drama. Bohužel to nestačilo, zápasu by slušela remíza i tak klukům děkuju za osm slaný zápas a naším divákům za krásnou atmosféru. Můj stručný ohlas na zápas: Obdivuju kluky, že za stavu 0:3, se zvedli a udělali ze zápasu drama."

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně oddílu: "Chtěli jsme navázat na poslední dobré výkony u soupeřů a to se nám minimálně v první půli podařilo. Bohužel jsme si jednoznačný průběh zkomplikovali a v druhé půli vrátili soupeře do hry. Štěstí ale stálo na naší straně a v zápase bohatém na branky jsme zvítězili."



Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
A. Trčka [-] - R. Chmela [-] , K. Trlica [-] , O. Mikulín [-] , R. Matušinec [-] , L. Matůš [-] , O. Filák [-] , T. Kovář [-] , M. Jaroš [-] (66. R. Zimek [-] ) , P. Juráň [-] , M. Chmela [-] (46. L. Matušinec [-] )

TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - V. Tomšů [-] , M. Mujkoš [-] , L. Hladík [-] (81. A. Fojtík [-] ) , T. Švach [-] , M. Vojvodík [-] , J. Fuksa [-] , A. Urbánek [-] (93. L. Rudecký [-] ) , R. Kvěťák [-] (66. T. Hrnčiřík [-] ) , L. Kutra [-] (93. V. Welyt [-] ) , P. Švach [-]

ŽK: 10. K. Trlica , 50. R. Matušinec , 82. L. Matůš - 5. P. Švach , 21. A. Urbánek , 44. M. Křížek , 91. M. Mujkoš .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: KORCH Jan - RYBKA Ondřej, FILGAS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích