Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Na konci jsme toho měli všichni plné brýle"


Branky


3

Na slušovickém stadionu v 16.00 začal hrát zápas mezi Slušovicemi a Boršicemi Rozhodčí byl tentokrát René Stodůlka. Jak padlo pět gólů? Kdo střílel a jaké byly zákroky?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nůžky

Ve druhé minutě utkání se snaží Patrik Kvasnica dorazit míč do brány hostů s Alešem Bočkem. Míč ve výšce doráží krásnými nůžkami. Trefuje ale tyčku. V 15. minutě Kvasnica ukazuje opravdu, že je skvělým hráčem týmu. Patrik Kvasnica s číslem na drese 14, totiž trefuje branku! Bývalý hráč TJ Sokol Všemina posouvá výsledek na 1:0. Minutu poté měli opět domácí velikou šanci, tentokrát ale branku překopávají. Boršický brankář Boček rozhodně neměl žádné “leháro“ Ve 31. minutě, kdy Ondřej Otepka střílí na bránu z vápna. Jasná střela do brankoviště posouvá skóre na 2:0. Jen o pět minut později následoval další gól. Již zmiňovaný Kvasnica tečuje střelu do branky po nahrávce od Vlastimila Maliňáka. Během posledních pár minut první půle se nic nestalo.. Na poločas odchází muži obou týmu s výsledkem 3:0.

Utvrzení

Po přestávce a krátkém odpočinku hráči pokračují v utkání. V 56. minutě vyměnily Boršice Janečka za Gavendu, Pelikána za Kaňovského a mohlo se začít hrát. Hosté se stávají nebezpečnějším soupeřem. Námi známý Erik Trlida trefuje v 66 minutě gól ostrou a přesnou ranou branku. Střelu nedokázal Lubomír Duber zastavit. Trlida tak snižuje na 3:1. Poslední hlavní akcí a zároveň i gólem je střela pětadvacetiletého Lukáše Klečka (9), který zvyšuje opět náskok na 4:1. Utkání končí s tímhle výsledkem. Vítězí domácí!



Ohlasy k zápasu



SK Boršice
Tomáš Ohnutek, kapitán: Zápas byl o dvou rozdílných poločasech a o výsledku se prakticky rozhodlo již v prvním dějství. Určitě jsme si na soupeře věřili, chtěli jsme natáhnout naši šnůru, dyt už po čtyřech kolech máme víc bodu jako za cely podzim a s přibývajícím body rostlo sebevědomí, ale to jsme neukázali a začali jsme hodně bojácně. Soupeř byl hodně rychlý, dařila se mu kombinace a těžil z dlouhých diagonálních pasu za naše beky, tam jsme byli nekoncertováni a v soubojích jsme nebyli důrazní. Za stavu 1:0 pro soupeře se přímého kopu ujal Trlida a z dobrých 22 metru to šikovné zkoušel pres zeď, ale golman míč konečky prstu vyškrabal na roh. Z následného rohu jsme se dostali do zakončení a Janečka trefil tyč. Nakonec se soupeř díky své aktivitě dostal v prvním poločase do tři brankového vedeni. V kabině jsme udělali změny, prostřídali a nás výkon se diametrálně zlepšil. Dobré jsme četli jejich hru a soupeře jsme v podstatě do žádné vetší šance nepustili. V 66 minuté po Ohnutkovém balone za obranu se dostal k míči Gavenda, který skvěle sklepl Trlidovi a ten zpoza šestnáctky technickou střelou za hacky snížil. Na dostřel jednoho gólu nás mohl poslat Bartošík, kdy Janikove dlouhém autu do šestnáctky chyboval vyběhly golman, který spatně vyboxoval míč a Bartošík se tak sám ocitl před téměř prázdnou branou, ale střela skončila vedle. V druhem poločase jsme určíte byli nebezpečnějším tymem, soupeř hrál, ale my jsme dostávali do sanic. V závěru jsme si dali ještě polo vlastní gól. Prokes si posunul balon na střed a zblokovány nákop presujiciho útočníka skončil za zády Aleše Bočka. Porážka je zasloužená, asi by nebylo úplně fér říct, ze bod jsme si zasloužili, na konci jsme toho měli všichni plné brýle.



Sestavy


FC Slušovice
L. Dubec [-] - M. Lakomý [-] , V. Maliňák [-] (57. T. Zbranek [-] ) , P. Kvasnica [-] (67. M. Pšenčík [-] ) , M. Poslušný [-] , O. Otepka [-] (57. V. Trunkát [-] ) , L. Klečka [-] , M. Marek [-] (74. J. Janků [-] ) , R. Tkadlec [-] , I. Lošťák [-] , D. Mach [-]

SK Boršice
A. Boček [-] - T. Pelikán [-] (46. J. Kaňovský [-] ) , R. Janečka [-] (46. M. Gavenda [-] ) , L. Krsička [-] (79. J. Hubál [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Bartošík [-] , M. Cigoš [-] , V. Yatsyshyn [-] , M. Prokeš [-] , J. Janík [-] , E. Trlida [-]

ŽK: 20. M. Lakomý , 54. V. Maliňák - 74. J. Kaňovský , 76. E. Trlida .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - KORCH Jan, UHLÍŘOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích