1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:15

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

„Podali jsme dobrý výkon"


Branky


3

Dne 22.4.2023 se utkaly dva týmy na luhačovickém hřišti. A to tým domácích a hostující tým FC Brumov. Jak to celé probíhalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozehřívačka

Několik šancí v prvních minutách, jako například ve 14. minutě břevno luhačovické branky, nás utvrzovalo v zajímavém zápase. V prvím poločase se hrálo spíše a straně domácích a tak měl Brumov i více šancí na bránu. Ve 33. minutě se snaží Viktor Zákopník střílet. Do cesty se mu však postaví brankář Brumova Robin Důbrava a míč se nedostává k bráně. Luhačovice se hostujícímu týmu brání, příliš šancí, ale nemají. Proto první poločas luhačovičtí hráči nedávají ani jeden gól. Co se týče hostujícího týmu, měl těch šancí více, žádnou z nich stejně jako domácí tým neproměňuje. Do kabin se tak odchází se stavem 0:0.

Už to začíná?

Během první poloviny se toho opravdu příliš neudálo. Druhá toho snad přinese více. Domácí tým oblečený v černých dresech přestává mít kontrolu nad hosty. Radim Bublák tedy v 51. minutě dává první gól utkání. Využívá šanci, kdy se domácí hráč snaží hlavou odstranit míč z vápna. Odpálený míč, ale chytá právě Bublák s číslem 28 a ostrou střelou pálí míč do brány soupeře. K velké radosti Brumova tak zvyšuje na tabuli na 1:0. Po hodně vystřídaných hráčů z obou stan v 80. minutě Marek Dubčák zvyšuje náskok na 2:0. Svou neskutečnou rychlostí utekl čtyřem luhačovickým obráncům a lehkou střelou z vápna střílí do brány míč. Brankář Michal Švec se snažil nohou balón zastavit, to se mu nepovedlo. Tým FC Brumov o deset minut později Luhačovice předvádí akci. Akce začíná výkopem brankáře Švece před bránu soupeře, tam Ondřej Červenka hlavičkou dostává míč k zemi. Tam pravou nohou míč směřuje do brány Tomáš Kocián. Dvě minuty nastaveného času výsledek nemění. Vítězí tedy Brumov!



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: „Nenacházíme se v optimální formě a má to více faktorů. Každopádně v tomhle zápase jsme byli slabším týmem. Brumovu jsme sice celkem odolávali, ale dopředu jsme byli jaloví. Krom jedné vyložené příležitosti v prvním poločase, jsme toho moc v první části nepředvedli. Dozadu jsme byli celkem organizovaní, ale nedokázali jsme více podržet míč a kombinovat. Nakonec Brumov pojistil své vedení brankou z brejku. V závěru jsme se zmohli pouze na čestný gól."

FC Brumov
Alois Kachlík, trenér: „Podali jsme dobrý výkon, naším cílem bylo být aktivní a hrát vzadu na nulu. Myslím, že se nám všechno dařilo až na úvodní minuty, kdy domácí zlobili. V utkání jsme nastřelili tyčku a břevno. Kluky musíme pochválit za jejich nasazení a přístup, nechyběla nám ani kvalita na míči. Trošku nás mrzí inkasovaná branka v závěru, ale odvážíme tři body a to je hlavní.„



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - A. Popelka [-] , V. Zábojník [-] (62. M. Hyžík [-] ) , D. Marchenko [-] (46. A. Tejnský [-] ) , M. Kořének [-] (75. J. Jelínek [-] ) , R. Slobodian [-] (75. G. Danquah [-] ) , M. Bernátek [-] (52. A. Löbb [-] ) , J. Kořenek [-] , T. Kocián [-] , O. Červenka [-] , L. Garaja [-]

FC Brumov
R. Důbrava [-] - D. Šenkeřík [-] , M. Chovanec [-] , M. Kubiš [-] (46. J. Fojtík [-] ) , D. Juřica [-] , T. Grygar [-] , P. Opravil [-] (62. M. Dubčák [-] ) , L. Pešout [-] (86. A. Samiec [-] ) , J. Búbela [-] (79. V. Běhunčík [-] ) , M. Novák [-] , R. Bublák [-]

ŽK: 70. A. Tejnský - 80. M. Dubčák .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích