M. Chovanec 55. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 10:15

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick dalšího hráče ze Strání


Branky


55. M. Chovanec (p.) - 26. A. Řihák , 34. A. Řihák , 86. A. Řihák (p.)
4

Jeden ze tří nedělních zápasů bylo i utkání mezi FC Strání a FC Brumovem. Vyhrál opět favorit?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak to začalo?

Favorit celé soutěže FC Strání nemá zatím žádný problém někoho porazit. Na jaře ještě ani jednou neprohrálo zápas. Nebylo tomu jinak ani dnes...

Velmi zajímavý zápas mezi fotbalovými kluby pořádně začal v 26. minutě. třiadvacetiletý Adam Říhák střílí první gól utkání. Po dlouhém výkopu hostujícího brankáře Antonína Popelky se k míči dostal Luboš Miklovič, který nahrává spoluhráči vpravo a ten stíhá střelit gól, než Robin Důbrava dobíhá zpět do brány. Bohužel brumovský hráč číslo 22 Petr Vlček při snaze zabránit brance naráží nohou do tyčky, zůstává ležet. Mladý 24letý hráč se po chvilce zvedá a hraje dále celý zápas. Strání opět „velilo“ ve většině situací zápasu.  Tak se nemůžeme divit, že v 34. minutě zvyšují svůj náskok na 0:2. Opět Adam Říhák trefuje bránu přesnou prudkou střelou do středu soupeřovy brány. Do konce prvního poločasu se výsledek nemění a tak týmy odchází do kabin se skorém 0:2.

Změnili náskok?

Brumov dostal neopakovatelnou šanci na gól. Díky penaltě, kterou nařídil rozhodčí Pavel Bršlica za ruku Filipa Hruboše. Penaltu kope Marek Chovanec. Brankář Strání sice skáče na správnou stranu. Míč si však našel skulinku a dostává se do brány. Chovanec dává tedy do brány s Popelkou gól. Snižuje tak na 1:2. V 65. minutě jste mohli vidět pokus o střelu na bránu ze strany hostů, letí ale mimo. V 86. minutě nás čeká druhá penalta utkání. Důvěru dostává Adam Říhák. Trefuje branku plus si připisuje hattrick.

Zápas končí 1:3. Strání si odváží další výhru!          



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Martin Kolář, trenér: V zápase jsme předvedli dobrý a poctivý výkon. I přes nepříznivý stav 0:2 jsme pořád pokračovali, náš soupeř má svou kvalitu kterou předvádí celou sezonu, ale podařilo se nám snížit na 1:2 a měly slušný tlak. Ke konci zápasu jsme dostali třetí gól, nicméně z naši strany to byl dobrý zápas .

FC Strání
Vladimír Stančík, trenér: Byl to těžký zápas, i díky tomu, že se hrálo dopoledne, což není zvykem. Na druhou stranu si domácí zaslouží pochvalu, hřiště i zázemí bylo výborné. K vidění byl vyrovnaný zápas, ve kterém jsme ale byli gólovější. Brumovští se snažili, ale my duel i díky standardnímu výkonu zaslouženě ovládli. Narazili jsme ale na nejlepšího soupeře jara, který měl v závěru šance, ale podařilo se nám eliminovat jeho sílu. Jsem rád, že dál jedeme na vlně pohody, i díky skvělé partě. Jdeme dál zápas od zápasu.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - J. Búbela [-] (68. P. Opravil [-] ) , V. Běhunčík [-] (68. L. Pešout [-] ) , D. Kocourek [-] , R. Bublák [-] , D. Šenkeřík [-] , P. Vlček [-] , M. Chovanec [-] , M. Kubiš [-] , D. Juřica [-] , T. Grygar [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - L. Miklovič [-] , F. Hruboš [-] (89. P. Macháčik [-] ) , A. Řihák [-] (93. D. Eliáš [-] ) , R. Holík [-] , P. Silnica [-] , J. Spáčil [-] (87. O. Čaňo [-] ) , D. Jahoda [-] , R. Častulín [-] , P. Horňák [-] , E. Pecha [-]

ŽK: 60. P. Silnica , 89. F. Hruboš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - VITÁSEK Roman, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Michal Hnaníček
Tip experta: výhra hostů

Přestože je Brumov kvalitní mužstvo, na hru a formu Strání bude těžko hledat recept.

Tip: výhra hostů