0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice pod Hostýnem nestačily na Napajedla


Branky


5

Těžký zápas po dešti a mokrém a kluzkém povrchu se povedl Napajedlům. Nevzdaly se ani po zranění Škarka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén

V první polovině zápasu se oba týmy srovnávaly s těžkým terénem, které si a ně nachystal předzápasový déšť. Ve 23. minutě bohužel musely hostující Napajedla vyměnit Daniela Škarka (13), který byl zraněn. Místo něj nastupuje dvaadvacetiletý Robin Holomek, posléze dostávající žlutou kartu. Nicméně ve 29. minutě šli hosté do vedení. Patrik Koutník (4) ve vápně našel zcela volného Michala Dvořáčka (10), který zavěsil gól nezvykle hlavou do protisměru gólmana Petra Kratochvíla. Stav je tedy 0:1 pro Napajedla.

Druhou polovinu si Napajedla bránu střežily

Ve druhé polovině poločasu si tým Napajedel svou branku bedlivě střežil, domácím nepomohlo ani vystřídání Petra Bergera za Davida Krajcara. Během druhé části zápasu dostávají žluté karty oba brankaři. Hostující Balážik Jiří v 66. minutě a domácí Petr Kratochvíl v 73. minutě.  Hostující tým ještě k tomu v 77. minutě zvedl svůj náskok na 0:2, když se prosadil Marek Němec (6) po centru Michala Dvořáčka (10). V závěru utkání bylo a domácí střídačce hodě rušno a hostům pomohlo přerušení hry ke srovnání zbytku sil a pohlídání si vlastní branky. Hráči z Napajedel i z Bystřice pod Hostýnem bojovali až do koce jako lvi. Zápas však skočil získáním třech bodů a výhrou pro tým TJ FS Napajedla.



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
Aleš Truhlář, asistent trenéra:: "Na těžkém terénu jsme čelili 3.týmu tabulky. V prvním poločase ovšem dění na trávníku tomuto stavu neodpovídalo. Do 20. minuty jsme soupeře jasně přehrávali, bohužel finální fáze nám opět nevycházela. Ve 29.minutě po ojedinělé akci hostí skóroval po milimetrovém centru Dvořáček. Ve 45.minutě měl v jasné pozici na hlavě vyrovnání Berger, ovšem na brankové čáře zasáhl velmi dobře hostující brankář. Druhý poločas nabídl do 55.minuty vyrovnanou partii, pak jsme opět soupeře tlačili a do 70. minuty se hrálo prakticky jen na půli Napajedel. Minimálně 3 situace zaváněly penaltou píšťalka ovšem zůstala němá Z tlaku jsme ale opět nic nevytěžili. V 77. minutě po otočené standardní situaci dali hosté 2.gól. Tento moment zvedl hladinu emocí především u domácího týmu, kde padaly karty v realizačním týmu. Stáhli jsme hru na 3 obránce, ale ani to nám v závěru nepomohlo soupeř si utkání již pohlídal. Našim hráčům nemám co vytknout, bojovali a soupeře přehrávali. Chybí nám kvalita v koncovce, ale doplnili jsme mužstvo a v příštím utkání již musíme nutně bodovat. K výkonu rozhodčích se nebudu vyjadřovat, ale takto tendenčně vedené utkání jsem dlouho neviděl."




Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
P. Kratochvíl [-] - . Duarte [-] , L. Křivánek [-] , D. Paták [-] , T. Hulman [-] , D. Ondroušek [-] , . Goncalo [-] , P. Berger [-] (46. D. Krajcar [-] ) , T. Yaghmuryan [-] , M. Hába [-] , P. Bočan [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - M. Huťka [-] , L. Juhas [-] , D. Škarek [-] (23. R. Holomek [-] ) , M. Dvořáček [-] (90. R. Foral [-] ) , A. Jakubowicz [-] (89. T. Hejda [-] ) , P. Votava [-] , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , J. Laciga [-] , J. Juráň [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: TVARDEK Erik - HRUBÝ Jaroslav, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adéla Málková

Expert: Ivana Urbanová
Tip experta: remíza

Bystřice bojuje o záchranu v soutěži, Napajedla naopak okupují špici. Přesto si myslím, že zápas skončí dělbou bodů.

Tip: výhra hostů