Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Čistá si odvezla debakl


0

Zajímavý zápas se odehrál v Kněžmostě, kam zavítala Čistá. Hostující celek se do tohoto zápasu mohl pyšnit druhou nejlépe bránící obranou, ovšem zápas s Kněžmostem jim nevyšel a odvážejí si vysokou porážku 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marodka hostů rozhodla

Jak už bylo zmíněno, hostující celek zavítal na hřiště Kněžmosta ve značné marodce. Na lavici náhradníků se tedy musel usadit i trenér mužstva Holický Jindřich. Domácí tohoto handicapu využili náramně. Už v 5. minutě se prosadil Čečelský Jakub, když vyskočil nejvýšše a hlavou otevřel skóre dnešního zápasu - 1:0. Druhý gól přidali ve 31. minutě, když využili chyby hostujícího zadáka a Pavlíček Jiří svůj osamocený nájezd proměnil - 2:0. Zbytek první půle probíhal v režii domácích, kteří herně kontrolovali zápas.

Domácí své skóre ještě zvýšili

Stejně jako v první půli, domácí kontrolovali hru, byli aktivnější a ve všech soubojích důraznější. Aby té pohromy pro Čistou nebylo málo, tak po pár vteřinách druhé půle se srazil Puskajler se svým obráncem, a hostující brankář musel střídat. Druhý postižený sice utkání dohrál, ale jak se později ukázalo, odnesly to vazy, jenž má natržené. Další faktor, který nahrával kněžmostským a také to po pár minutách potvrdili. V 54. minutě se blýskl opět Čečelský Jakub, který svou samostanou akci ze strany zakončil na přední tyč - 3:0. Další nucené střídání proběhlo v 62., kdy ze hřiště musel zraněný Horáček Jiří a na plac tak musel trenér Holický. Krásným gólem se zviditelnil i Beran Josef, který se ukázkově trefil z přímého kopu - 4:0. Gólovou nadílku zakončil kapitán Kastner Libor, jenž byl po standartní situaci nejdůraznější a míč doklepl do branky - 5:0. Hostující celek si odnesl nejen vysokou porážku, ale i spousta starostí, neboť se jim marodka ještě více rozrostla.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kněžmost
Jiří Pavlíček - hrající trenér: S předvedenou hrou jsem dnes maximálně spokojený, na co jsme šáhli to vyšlo. Toto utkání bych zhodnotil jako nejlepší v celém podzimu a rád bych poděkoval všem hráčům za perfektní výkon.

FK Slavoj Čistá
Holický Ondřej - hráč: Do Kněžmosta jsme přijížděli bez 5 zraněných hráčů. Během zápasu nám na marodku přibyli ještě další 3, takže opravdu nevím, s kým budeme za týden hrát. Od začátku zápasu bylo všechno špatně a Kněžmost nás jednoznačně přehrál. O vítězi nebylo od 20. minuty pochyb. Skóre 5:0 je naprosto zasloužené.

Sestavy


Sokol Kněžmost
J. Sidor [-] - T. Beran [-] - J. Pavlíček [-] - Z. Chlup [-] , Z. Štěpánek [-] (72. J. Čadil [-] ) - L. Kastner [-] (78. D. Prokůpek [-] ) , J. Čečelský [-] , V. Soukup [-] , J. Hybner [-] (58. J. Beran [-] ) , M. Kobrle [-] (75. R. Trakal [-] ) , D. Fiala [-]

FK Slavoj Čistá
L. Puskajler [-] (54. J. Rucký [-] ) - P. Bláha [-] , M. Prokůpek [-] , J. Horáček [-] (62. J. Holický [-] ) , L. Macek [-] (34. Z. Kuntoš [-] ) , J. Dubay [-] , Š. Duda [-] , E. Hrobár [-] , J. Novák [-] , O. Holický [-] , V. Tyšer [-]

ŽK: 12. T. Beran , 43. J. Pavlíček , 90. J. Čadil - 90. E. Hrobár .
Místo: Kněžmost. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Kubín Josef - MUCEK Martin, KHOL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.