Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín na závěr vyhrál v Rapoticích B


Branky


8

Rapotice B si připsaly proti Předínu domácí porážku 3:5 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

Hned v 6. minutě utkání šel tým Předína do vedení, když se střelou Michala Dohnala skončila míč v síti Rapotic. To byl pro domácí tým tvrdý úder, ale ještě více jej zasáhla branka Vojtěcha Koše v 9. minutě, která znamenala zvýšení na 2:0 ve prospěch hostů.

V 18. minutě se do střelecké listiny zapsal také Petr Machovec, který přidal další branku do sítě Rapotic. Domácí tým se snažil vyrovnat, ale Předín si držel pevné vedení. Ve 38. minutě se opět prosadil Petr Machovec a zvýšil náskok hostů na 4:0.

Na konci prvního poločasu se však domácí tým dočkal potěšujícího okamžiku. Michal Šmarda byl faulován ve vápně a dostal možnost penaltového kopu. S chladnou hlavou proměnil a snížil na 1:4.

Domácí pouze snížili

Do druhého poločasu vstoupili hosté z Předína stejně aktivně jako do prvního. V 47. minutě se opět prosadil Petr Machovec a svým třetím gólem v zápase zvýšil na 1:5. Rapotice B se však nevzdávaly a začaly více napadat. Odměnou jim byla branka v 78. minutě, kdy se Tomáš Pavlíček trefil a snížil na 2:5.

Závěrečné minuty utkání nabídly napětí a diváci si užili další branku. V 87. minutě se Michal Šmarda znovu prosadil a trefil se podruhé v zápase - 3:5. Rapotice B se snažily ještě o další snížení, ale marně.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - D. Zahrádka [-] , A. Chatrný [-] , M. Němec [-] , V. Doležal [-] (46. P. Slaný [-] ) , L. Konárek [-] , M. Matoušek [-] , M. Laš [-] (46. J. Karmazín [-] ) , M. Šmarda [-] , D. Slaný [-] , T. Pavlíček [-]

Předín
L. Michálek [-] (46. O. Obůrka [-] ) - M. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] , P. Machovec [-] , K. Babor [-] , M. Dohnal [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (46. T. Vrbka [-] ) , V. Kos [-] , P. Šindelář [-] , V. Hekrle [-] (46. P. Frenc [-] )

ŽK: 39. M. Matoušek , 74. D. Slaný - 59. O. Obůrka .
Hráči zápasu: M. Šmarda - P. Machovec .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KOLAŘÍK Aleš, BÁŇA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Lídr tabulky z Předína si přiveze všechny tři body z Rapotic.

Tip: výhra hostů