Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma obraly o body Čáslavice


Branky


8

Šebkovice B si připsaly proti Čáslavicím těsnou výhru 3:2, když hosté dohrávali o devíti hráčích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

První branku vstřelil ve 12. minutě Peter Sinčák a poslal tak domácí tým do vedení 1:0. Čáslavice však neztratily důvěru a dokázaly odpovědět ve 31. minutě. Patrik Růžička se zapsal mezi střelce a vyrovnal skóre na 1:1.

Na konci prvního poločasu se však znovu ujali vedení Šebkovice B. V 37. minutě se střelecky prosadil Matěj Pánek a poslal svůj tým do vedení 2:1. Přestože Čáslavice stále bojovaly, nedařilo se jim najít cestu k vyrovnání.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Ve druhém poločase se však situace změnila. V 52. minutě se střelecky prosadil Michal Obůrka a vyrovnal na 2:2. Hra se stávala stále vyhrocenější a oba týmy usilovaly o rozhodující gól.

Ten nakonec přišel v 60. minutě a opět ve prospěch Šebkovic B. Václav Říha se trefil do sítě a zajistil svému týmu vítězství 3:2. Čáslavice se snažily odpovědět, ale nedokázaly překonat pevnou obranu soupeře.

Kromě gólů se utkání neslo i v duchu disciplíny. Hostující tým Čáslavic obdržel dvě červené karty. První z nich přišla ve 36. minutě, když byl vyloučen Michal Růžička. Druhá červená karta byla udělena v 55. minutě Marcelu Šimkovi.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] (46. L. Říha [-] ) - V. Říha [-] , M. Pánek [-] (46. D. Volf [-] ) , M. Rybka [-] , J. Krejča [-] (46. T. Kotačka [-] ) , T. Bílek [-] (46. F. Brada [-] ) , R. Svoboda [-] , J. Němec [-] (46. L. Ryvola [-] ) , P. Sninčák [-] , S. Zikmund [-] , P. Kotačka [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Rada [-] , M. Klika [-] (80. T. Rygl [-] ) , O. Bulička [-] , P. Růžička [-] , R. Bastl [-] , M. Zikmund [-] , M. Šimek [-] , M. Busta [-] , M. Růžička [-] , M. Obůrka [-]

ŽK: 29. J. Němec - 25. J. Belvončík , 28. M. Šimek , 29. M. Klika , 36. M. Růžička . ČK: 36. M. Růžička , 55. M. Šimek .
Hráči zápasu: V. Říha - R. Bastl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - SVOBODA Vladimír, NĚMEC Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají kvalitnější kádr a v Šebkovicích zvítězí.

Tip: výhra domácích