0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavice doma nestačily na Studenec


Branky


9

Slavice si připsaly proti Studenci poslední domácí porážku v poměru 0:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Slavice přivítaly na svém hřišti fotbalisty ze Studence.  Na podzim se radovali z výhry 5:3 hráči Studénce. Utkání začalo vyrovnaně, oba týmy se snažily získat převahu a ovládnout hru. Slavica se snažila tlačit na obranu soupeře, ale Studenec byl dobře připraven. V prvním poločase měl Studenec několik nebezpečných protiútoků, ale gólový efekt nebyl ještě dosažen.

V 38. minutě se však scénář utkání změnil. Libor Matějek, hráč Studence vystřelil přesně do branky Slavice, který se tak ujal vedení 1:0. To dodalo Studenci důvěru a sebevědomí, zatímco Slavice se snažila vyrovnat.

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase pokračovala hra ve stejném tempu, oba týmy se snažily prosadit a změnit skóre ve svůj prospěch. Ve 61. minutě se však Radek Mezlík, hráč Studence bezpečně zvýšil vedení hostů na 2:0. Tímto momentem se Studenec dostal do větší pohody a pokračoval ve své ofenzivní hře.

Slavice se snažila změnit vývoj utkání a vytvořit nějakou šanci, která by je vrátila do hry. Nicméně Studenec byl pevný ve své obraně a neumožnil Slavici vstřelit žádný gól. Naopak, ve 83. minutě Radek Mezlík svým druhým gólem pečetil konečný výsledek na 3:0 pro Studenec.



Sestavy


SK Slavice
M. Soural [-] - D. Trojan [-] , M. Svoboda [-] , M. Cejnar [-] , P. Kopeček [-] - M. Fogaš [-] , M. Ramaj [-] (79. V. Vybíral [-] ) , M. Pohořilský [-] , Š. Tomek [-] - A. Svoboda [-] , M. Vlčan [-] (67. Z. Vlčan [-] )

TJ Sokol Studenec
M. Dufek [-] - V. Kučerňák [-] , J. Melkes [-] (86. J. Čonka [-] ) , T. Suchánek [-] , J. Januška [-] (12. P. Matějek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-] (79. M. Chalupa [-] )

ŽK: 52. P. Rousek .
Hráči zápasu: M. Cejnar - R. Mezlík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - TUROŇ Rudolf, ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté ze Studence ve Slavicích zvítězí.