Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2023 18:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč si ve Slavicích zastřílela


Branky


16. T. Kaláb - 5. D. Pipek (p.) , 22. D. Pipek , 28. M. Ludvík , 60. T. Čech , 61. M. Mašíček , 77. T. Čech , 80. L. Buchal , 87. J. Kremláček
13

Slavice si připsaly na svém hřišti proti Valči v dohrávce krutou porážku 1:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Úvodní branku zápasu zaznamenal hráč Dušan Pipek z týmu Valeč v 5. minutě, čímž otevřel skóre na 0:1 ve prospěch hostů. Domácí tým však brzy odpověděl a vyrovnal stav zápasu na 1:1. Střelec gólu byl Tomáš Kaláb v 16. minutě.

Valeč se však nechtěla spokojit s remízou a opět se ujala vedení. V 22. minutě se opět prosadil Dušan Pipek, tentokrát ve prospěch svého týmu, a stav zápasu byl 1:2. Hosté svou převahu ještě více potvrdili v průběhu prvního poločasu, kdy se v 28. minutě střelecky prosadil Martin Ludvík a zvýšil náskok týmu Valeč na 1:3.

Hosté se po pauze rozstříleli

Druhý poločas zahájili hosté stejně úspěšně jako ten první. V 60. minutě skóroval Tomáš Čech a zvýšil na 1:4 ve prospěch Valeče. O minutu později přidal další gól Miroslav Mašíček, čímž bylo skóre 1:5.

Závěrečná fáze zápasu patřila stále hostům. V 77. minutě se podruhé v zápase trefil Tomáš Čech a zvýšil náskok na 1:6. Poté se přidal i Lukáš Buchal v 80. minutě, který zvýšil skóre na 1:7 ve prospěch týmu Valeč. Závěrečnou branku zápasu zaznamenal Jan Kremláček v 87. minutě, čímž uzavřel výsledek zápasu na konečných 1:8 pro tým Valeč.



Sestavy


SK Slavice
Z. Vlčan [-] (46. M. Soural [-] ) - D. Trojan [-] , M. Svoboda [-] (80. V. Vybíral [-] ) , P. Kopeček [-] - M. Ramaj [-] , M. Cejnar [-] (65. M. Vlčan [-] ) , M. Pohořilský [-] , Š. Tomek [-] - A. Svoboda [-] , T. Kaláb [-] - L. Němec [-]

SK Valeč
A. Diviš [-] - J. Ludvík [-] , O. Kopuletý [-] , T. Pačinek [-] (46. T. Slatinský [-] ) - T. Čech [-] , D. Cabejšek [-] , M. Kopuletý [-] (70. L. Buchal [-] ) , D. Pipek [-] , J. Kremláček [-] - M. Ludvík [-] (41. M. Mašíček [-] ) , P. Zikán [-] (70. J. Virgl [-] ) -

Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠVIHÁLEK Josef (N), SIROTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou kvalitnější a ve Slavicích zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů