Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vezou jasnou výhru s Třebelovic


Branky


7

Třebelovice si připsaly proti Výčapům na závěr sezóny smolnou vysokou prohru 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V sobotním netradičním čase přivítaly Třebelovice celek z Výčap.Od začátku se hrál vyrovnananý zápas se šancemi na obou stránkách. Domácí mohl poslat do vedení ve 20. minutě Honza Jurka, ale trestuhodně svoji šanci zahodil.Branky se tak hrstka diváků dočkala po půlhodině hry. Hosté podnikly dlouhý nákop za obranu a hostující Matoušek při snaze o centr z pravé strany šťastně, ač nevědomky otevřel skóre - 0:1.Domácí mohli ještě do půle skóre vyrovnat, ale Honza Jurka v druhém úniku opět zahodil svoji šanci ke skórování a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro Výčapy.

 

 

 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Domácí chtěli být ve druhé půli ještě více aktivnějším celkem na hřišti, ale brzký gól po 10 minutách vše zhatil. Domácí poté naprosto odešli a hosté si s přehledem hlídali svoje vedení a využívali kontry ke skórování. Nakonec ještě přidali další dvě branky a odvezli si v posledním utkání sezony tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: V prvním poločase jsme odehráli vyrovnanou partii. Ve druhé půli jsme po druhé inkasované brance odešli jak herně, tak fyzicky a Výčapy si s přehledem utkání pohlídaly a zaslouženě odvezly tři body. Hostům děkuji za férové utkání.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] (77. V. Dobrozenský [-] ) , O. Jurka [-] , D. Smetana [-] , R. Jurka [-] , O. Kemsa [-] , K. Tesař [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , M. Kabelka [-] , M. Máca [-] (74. K. Veselý [-] )

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - O. Dufek [-] , M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , J. Kopeček [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] (81. R. Nikrmajer [-] ) , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] , M. Kouřilek [-] (76. L. Nikrmajer [-] ) , V. Nikrmajer [-]

ŽK: 52. D. Smetana , 81. V. Dobrozenský - 64. D. Zmeškal .
Hráči zápasu: J. Trojan .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: KŘEN Filip - JÁN Jiří, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmů ze středu tabulky ve kterém zvítězí domácí.

Tip: výhra hostů