Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd si zastřílel v Blatnici


7

Blatnice si proti Hornímu Újezdu připsala na závěr sezóny vysokou porážku 2:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první půli

Už ve 4. minutě zápasu se hosté ujali vedení díky gólu Šimona Čermáka, který se prosadil z úhlu a nedal brankáři šanci. Domácí však neztráceli naději a ve 14. minutě se jim podařilo vyrovnat. Zdeněk Eberl zavěsil po pěkné kombinaci a diváci se radovali.

Nicméně Horní Újezd ukázal svou převahu a během první půle zápasu zaznamenal dalších pět branek. V 24. minutě se znovu prosadil Šimon Čermák, který překonal brankáře Blatnic a poslal svůj tým opět do vedení. O pět minut později přidal Radek Duda třetí gól hostů, čímž posílil jejich pozici na hřišti. Do konce prvního poločasu se Čermák ještě dvakrát trefil, a to ve 35. a 39. minutě, čímž zkompletoval svůj hattrick a zároveň zajistil svému týmu pohodlný náskok.

Před koncem prvního poločasu se ještě stihl prosadit Martin Řezáč, který přidal sedmou branku pro Horní Újezd. S přehledem tak hosté ovládli první část utkání s jednoznačným skóre 7:1.

Druhá půle se v rozhodlém zápase dohrávala

Ve druhém poločase se Blatnice snažila zkorigovat výsledek a v 59. minutě se jí to podařilo, když Zdeněk Eberl snížil na 2:7. Nicméně Horní Újezd neztrácel koncentraci a v 66. minutě opět přidal další branku díky Šimonu Čermákovi, který tak svým pátým gólem uzavřel skóre zápasu na 2:8.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - Z. Eberl [-] , P. Trnka [-] (46. J. Šimek [-] ) , J. Dusík [-] (62. J. Spilka [-] ) , J. Trnka [-] , M. Trnka [-] , M. Karásek [-] , M. Šabatka [-] (46. L. Kašpárek [-] ) , D. Lojka [-] , L. Kratochvíl [-] , M. Hutař [-]

TJ Sokol Horní Újezd
V. Pavlík [-] - M. Řezáč [-] , M. Kostelecký [-] (66. I. Csákány [-] ) , M. Čermák [-] , R. Durda [-] , L. Loucký [-] , J. Pivoňka [-] , J. Homolka [-] , Š. Čermák [-] , T. Vávra [-] , M. Ošmera [-] (75. T. Sigmund [-] )

ŽK: 20. T. Vávra , 77. I. Csákány .
Hráči zápasu: Z. Eberl - Š. Čermák .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - SUCHÁNEK Miroslav, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnané utkání, ve kterém o gól zvítězí hosté.

Tip: výhra hostů