Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice se rozloučily výhrou s Náměšťí B


4

Hartvíkovice si připsaly proti Náměšťi B domácí výhru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Poslední kolo okresního přeboru připravilo derby Hartvikovic a Vícenic. Prvních 20 minut utkání se neslo v duchu častějšího držení míče na kopačkách hostí, které však pravidelně končilo chybou v rozehrávce a rychlým protiútokem Hartvíkovic. Bohužel všem zakončením scházel větší klid nebo razance. Kvalitní zakončení předvedl až domácí Nováček v 26. minutě. Poté co převzal balón na vlastní polovině,  překonal 30 metrů a tvrdou střelou z poza vápna k levé tyči nedal brankáři šanci. Domácí se ale neradovali z vedení dlouho. Hned po třech minutách si našel Stachovič místo mezi obránci na malém vápně a dokázal využít přesný centr z levé strany. Po chvíli mohlo být pro domácí ještě hůře. Po rohovém kopu nejvýše vyskočil hráč Vícenic a jen těsně mířil nad. Do druhého poločasu se tak šlo za nerozhodného stavu. 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhou půlku začali náporem Hartvíkovice, který brzo nabídl divákům kuriózní vstřelenou branku.  Záviška rohovým kopem hledal spoluhráče na přední tyči. K překvapení všech skončil míč bez jediné teče až v bráně. I nadále pak měli více ze hry domácí. Jediné náznaky Vícenic přicházeli po standardních situacích. V 70. minutě vytvořil všichni hráči špalír střídajícímu Rousovi a potleskem ho vyprovodili ze hřiště, protože se rozhodl ukončit kariéru. Definitivní podobu výsledku dal druhou brankou v zápase Nováček. V 83. minutě dokázal proniknout z levé strany až před branku a po kličce brankáři umožnil klidný konec zápasu.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] - V. Rous [-] (69. V. Hadraba [-] ) , P. Vlk [-] (46. M. Záviška [-] ) , V. Nováček [-] , D. Outulný [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , M. Kafka [-] (80. T. Řezanina [-] ) , K. Sýkora [-] , M. Outulný [-] (46. D. Kopuletý [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - J. Pospíšil [-] (57. T. Rabušic [-] ) , V. Kopuletý [-] , M. Sobotka [-] , M. Matoušek [-] , F. Tomek [-] , A. Křivánek [-] , J. Eliáš [-] (79. M. Křivánek [-] ) , M. Stachovič [-] (64. J. Introvič [-] ) , L. Vrba [-] (46. J. Tomek [-] ) , M. Veselý [-]

ŽK: 38. J. Pospíšil .
Hráči zápasu: V. Rous , R. Sýkora , V. Nováček - M. Stachovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KOLAŘÍK Aleš, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácím v posledním zápase sezóny zvítězí.

Tip: výhra domácích