Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočinu v Třebelovicích zvládli lépe domácí


Branky


6. T. Brychta , 10. S. Michal , 18. M. Máca , 28. R. Jurka , 57. M. Máca , 87. S. Michal , 93. O. Navara - 22. P. Rygl , 41. V. Kučera , 49. F. Wortner , 59. J. Pokorný
10

Třebelovice si připsaly proti Chlístovu v posledním domácím zápase divokou výhru 7:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Utkání 24 kola mezi domácími Třebelovicemi a Chlístovem se hrálo za slunečného teplého počasí. Domácí se pohybují v klidném středu tabulky, hosté se už z předposlední pozice nemůžou hnout. Diváci mohli očekávat otevřený ofenzivní fotbal.

Dle očekávání byli domácí hráči od první minuty lepším týmem a během osmnácti minut se pohodlně dostali do tříbrankového vedení. Bohužel tohle vedení domácí celek naprosto uspokojilo a hosté tak začali vystrkovat růžky. Po naprosté nedůslednosti v bránění tak ve 22. minutu snížili na rozdíl dvou branek - 3:1. I když o pár minut později zvýšil opět na rozdíl tří branek Radim Jurka, předváděná hra na hřišti musela diváky bolet. Žádné kombinace, nahrávky, hráči bez zájmu, bez pohybu a pouze dlouhé nakopávání na 60 metrů se nemohlo divákům líbit. Skóre se tak měnilo až těsně před pauzou, když po individuální chybě domácí obrany pohodlně snížil Kučera a tak se šlo do kabin za stavu 4:2.

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Hosté do druhé půle vlítli a hned ve 49. minutě snížil na rozdíl jedné branky. Opaření domácí byli v tu chvíli na ručník a vyrovnání viselo ve vzduchu. Naštěstí pro domácí se tak nestalo a v 57. minutě zvýšil opět na rozdíl dvou branek druhým gólem Máca. Ovšem netrvalo dlouho a hostující Pokorný o dvě minuty později snížil opět na rozdíl jedné branky. Domácí hráči tak drželi jednobrankové vedení a strachovali se o tři body až do samotného záběru, kdy dal pojistku po rohovém kopu Standa Michal. V poslední minutě se ještě dokázal prosadit Navara a určil tak definitivní skóre 7:4.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Od začátku jsme hráli rychlý, kombinační fotbal, ale tříbrankové vedení nás uspokojilo až příliš. Poté se naše hra totálně sesypala a s fotbalem to nemělo moc společného. Chyběl nám pohyb, nabídka, chuť a rychlá výměna balónů. Naštěstí jsme utkání urvali a tři body zůstaly doma.

SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Škoda že se nám nepovedlo ani jednou v zápase srovnat a dostat tak domácí po vetší tlak. Mrzet nás můžou hlavně laciné góly v úvodu utkání. Pozitivem je že ani za nepřiznivého jsme nesložili zbraně a dokázali jsme se do zápasu vrátiti bod byl ve hře až do 87minuty. Domácí výborně dirigoval kapitán Máca.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , M. Máca [-] (92. K. Veselý [-] ) , O. Jurka [-] (86. V. Dobrozenský [-] ) , R. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , O. Kemsa [-] (57. J. Jurka [-] ) , S. Michal [-] (92. K. Skoumal [-] ) , K. Tesař [-] (57. O. Navara [-] ) , M. Kabelka [-] , D. Smetana [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] , J. Seifert [-] , D. Holík [-] (86. P. Tkaný [-] ) , D. Brestovský [-] - P. Rygl [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , J. Ježek [-] - V. Kučera [-] (62. M. Granát [-] )

ŽK: 78. J. Jurka , 81. D. Smetana .
Hráči zápasu: S. Michal - J. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - SEDLÁK Pavel, SEDLÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bory dá zapomenout na poslední své výkony a skolí Chlístov čtyřmi góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vítězství domácích.

Tip: výhra domácích