2:1
(1:0)
86. M. Kabelka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 14:00

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice zdolaly Třebelovice


Branky


19. D. Kunčík , 60. P. Vejvoda - 86. M. Kabelka (p.)
9

Myslibořice si připsaly proti Třebelovicím těsnou domácí výhru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Druhý domácí zápas v řadě čekal Myslibořice, tentokrát přivítaly souseda z klidného středu tabulky Třebelovice. Hned v úvodu vyslali hosté dalekonosnou střelu, která mířila pouze do břevna, o chvíli později šli hosté opět sami na brankáře, ale ani tentokrát nemířili přesně. Úvodní nápor tak domácí Myslibořice zvládly a i tentokrát platilo staré známé nedáš, dostaneš. Vojtěch Čapoun vybídl přesnou přihrávkou Daniela Kunčíka a ten v 19. minutě uklidil míč přesně k levé tyči Nesibovi branky, poté převzali iniciativu domácí a drželi míč na svých kopačkách, do poločasu už se nic zajímavého nestalo a domácí šli do kabin s hubeným jednobrankovým vedením.

 

Domácí si výhru pohlídali

Po hodině hry se od poloviny hřiště řítil na Nesiby z pravé strany Pavel Vejvoda a krásným technickým obstřelem vyhnal pavouky z levé šibenice a bylo to 2:0 pro Myslibořice. Šancí přibývalo a Fňukal byl dvakrát ve vápně zastaven na hranici faulu, hostující obraně to ovšem prošlo. Když už se blížil konce zápasu, přece jen přišla zápletka, nedorozumění domácí obrany využil důrazem hostující útočník a brankář Dominik Billa musel faulovat, nařízený pokutový kop proměnil v 86. minutě Martin Kabelka. O chvíli později Myslibořice ještě nabídly Třebelovicím vyrovnání nepovedeným odkopem a střela hostů skončila těsně vedle a tak hlavní rozhodčí Křen ukončil zápas za stavu 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Jirka Jan. kapitán hostů: Na začátku jsme nedali dvě tutovky, jinak měli ze hry víc domácí, ale bez nejakejch větších šanci. V podstatě měli dvě příležitosti a ty proměnili. Na konci penalta na Martina, úplně jasná, dal si míč před golmanem na stranu a ten ho sekl.



Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - B. Mencák [-] , T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] , V. Čapoun [-] - L. Macháček [-] , M. Ludvík [-] (73. J. Dvořák [-] ) , J. Matoušek [-] , D. Kunčík [-] (66. S. Marek [-] ) - J. Fňukal [-] (86. T. Palát [-] ) , P. Vejvoda [-] -

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , O. Jurka [-] , D. Smetana [-] , R. Jurka [-] , O. Kemsa [-] , S. Michal [-] , K. Tesař [-] , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , J. Sedláček [-]

ŽK: 78. P. Vejvoda .
Hráči zápasu: V. Čapoun - J. Sedláček .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: KŘEN Filip - KRATOCHVÍL Jakub, ČAPOUN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Boryho dva góly nebudou stačit. 3:2

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si to pohlídají a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích