0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice nestačila na Vladislav


Branky


12

Třebelovice si připsaly proti Vladislavy domácí porážku 0:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Třebelovice přivítaly za příjemného nedělního počasí vedoucí celek Vladislav. Domácí sužováni velmi početnou marodkou tak čekal velmi složitý úkol - pokusit se překvapit.Od začátku ale bylo zřejmé, kdo v tomto utkání bude diktovat tempo hry. Hostující hráči byli rychlejší, kombinačně lepší a zaslouženě se tak dostali do vedení v 18.minutě. Domácí se sice snažili, ale v přechodu do útočné fáze byli tragičtí. Výjimkou byl jeden dlouhý balón za obranu, kde ve vyrovnání selhal Ondra Jurka.

 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Vladislav držela míč na svých kopačkách a trpělivě čekala na svoji šanci pro navýšení skóre. Výjimkou byl opět jeden dlouhý balón za obranu, kde v samostatném úniku trestuhodně zahodil vyrovnání Rakušan. Vladislav se uklidňující branky dočkala v 68.minutě, kdy opět pro hrubé chybě domácích, tentokrát brankáře Nesibi neměl hostující kapitán problém zvýšit vedení.

V závěru utkání už se nic významného nestalo a hosté si tak zaslouženě odvezli z Třebelovic tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Trápí nás velká marodka, ale to není omluva. Jeden hráč vedle druhého předvedl jeden z nejhorších výkonu a nasazení za poslední roky. Každý si musí sáhnout na svědomí a začít sám u sebe, protože to co předvádíme nemá s fotbalem vůbec nic společného a všem jsme jenom pro smích.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] (84. V. Dobrozenský [-] ) , O. Jurka [-] (81. K. Veselý [-] ) , D. Smetana [-] , J. Sedláček [-] , R. Jurka [-] , S. Michal [-] , K. Tesař [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , O. Kemsa [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] , J. Orálek [-] - F. Nováček [-] , D. Veleba [-] , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] - P. Petz [-] , O. Krátký [-] (73. M. Hort [-] ) , P. Vyletěl [-] (84. M. Tůma [-] )

ŽK: 18. S. Michal - 84. M. Hort .
Hráči zápasu: T. Brychta - M. Chalupa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - MARTÉNEK Aleš, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý zápas. Ve kterém věřím o něco více hostům z Vladislavy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vladislav pozná zač je toho v Třebelovicích loket. Bory dá hattrick a domácí zvítězí 4:3. Hostům nepomůže ani znovunalezená forma jejich elitního snajpra Dávida Sľobody.