Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice porazily doma Výčapy


Branky


12

Myslibořice si připsaly proti Výčapům jasnou domácí výhru 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

V dalším kole byl na programu Okresního přeboru domácí zápas Myslibořic s Výčapy,  jehož výsledek měl  rozhodnout, k jaké polovině tabulky se Myslibořice přiblíží. Myslibořice navázaly na dobrý výkon z Chlístova a stejně jako tam se hned ze začátku ujaly vedení. Jan Fňukal se proháčkoval v pokutovém území a střelou po zemi rozvlnil síť za Trojanem poprvé. Ve 23. minutě napodobil Pavel Vejvoda svého kolegy z útoku a zvýšil na 2:0. Poté Josef Matoušek vystihl nepřesnou rozehrávku hostí a postupoval sám na Trojana, tentokrát se však vyznamenal hostující brankář a střelu Matouška vyrazil těsně vedle své svatyně. Josef Matoušek se své trefy přece jen dočkal, jak mu Trojan gól sebral, tak mu ho v zápětí daroval, když neudržel dlouhý aut Lubomíra Macháčka v rukou a důrazný Matoušek už neměl problém zvýšit hlavou na 3:0. Ve 45. minutě mohla přijít zápletka, rozhodčí Macek nařídil pokutový kop pro Výčapy, Dominik Billa však parádně zlikvidoval pokus Zmeškala a Výčapy,  tak promarnily největší šanci,  kterou měly k dispozici,  protože kromě střel z velké vzdálenosti se k ničemu vážnému nedostaly.

 

Domácí ještě skóre navýšii

Obraz hry zůstal stejný i ve druhém dějství,  Myslibořice byly lepším týmem a dařilo se jim to vyjádřit i gólově. Nejdříve střílel Miroslav Ludvík do břevna,  od kterého se mu míč vrátil zpět na nohu a napodruhé už se nemýlil a zvýšil na 4:0. O chvíli později předložil Miroslav Ludvík míč na Filipa Hvězdy,  který si mezi dvěma hostujícími hráči počínal nejdůrazněji a zakončoval už na 5:0. To ovšem nebylo vše, čemu početná divácká kulisa v Myslibořicích přihlížet. V 76. minutě po dalším závaru chytil Radek Nikrmajer gólovou střelu na brankové čáře rukou a rozhodčímu Mackovi nedal na výběr,  za tento prohřešek není jiný trest než červená karta a pokutový kop. K penaltě se postavil Myslibořický matador Bohumil Mencák a střelou do protipohybu bezpečně proměnil a upravil na konečných 6:0. Zápas už se poté v klidu dohrál a Myslibořice zvítězily podruhé v řadě. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Rád bych klukům poděkoval za předvedený výkon, dnes mi náš herní projev připomínal zápasy z loňské sezóny. Doufám, že tato vzrůstající forma bude pokračovat a budeme se zase fotbalem v Myslibořicích bavit, tak jako v neděli. Už příští týden nás čeká derby v Lipníku.




Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - D. Kunčík [-] (70. P. Pachr [-] ) , L. Macháček [-] , V. Čapoun [-] (62. S. Marek [-] ) - F. Hvězda [-] (78. J. Tůma [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] (78. J. Dvořák [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-] (62. B. Mencák [-] )

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - O. Dufek [-] , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (67. R. Večeřa [-] ) , T. Matoušek [-] (70. R. Nikrmajer [-] ) , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] , M. Kouřilek [-] (68. L. Nikrmajer [-] ) , L. Jeleček [-]

ŽK: 16. D. Kunčík , 47. J. Fňukal , 51. V. Čapoun - 60. L. Jeleček , 70. T. Matoušek . ČK: 76. R. Nikrmajer .
Hráči zápasu: P. Vejvoda , M. Ludvík - T. Pecka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACEK Ivo - KALÁŠEK Martin, PALÁT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím, kteří v tomto utkání zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů