1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B se rozešla s Lipníkem nerozhodně


Branky


12

Náměšť B si připsala proti Lipníku domácí remízu v poměru 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Náměšť B přivítala na svém hřišti fotbalisty z Lipníku. V minulém kole si Náměšť přivezla z Výčapů porážku 4:2. Naopak Lipníku se dařilo a před svými diváky dokázaly zvítězit proti Novým Syrovicím zcela jasně 4:0.  Na podzim se radovali z výhry 5:2 hráči Lipníku. Za příjemného jarního počasí se hrál ze začátkuvelmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočníky svýchprotějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jakdomácí gólman Antonín Štolfa tak i hostující brankář Filip Rohony žádnýstřelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci setak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházely obatýmy za stavu 0:0 do kabin. Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Ve druhém poločase pokračovala bitva, která pomalu směřovala k bezbrankové remíze. Jenže v 76. minutě přišla akce domácích na jejímž konci byl Tomáš Rabušic -1:0. Domácí tak měli našlápnuto ke třem bodům, ale to jim v 86. minutě vzal vyrovnávací brankou na 1:1 Zbyněk Svoboda. Náměšť se tak první jarní výhry nedočkala.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - M. Stachovič [-] (67. T. Rabušic [-] ) , J. Eliáš [-] (93. J. Pospíšil [-] ) , M. Vildomec [-] , Š. Matoušek [-] (67. J. Dohnal [-] ) , F. Tomek [-] , A. Křivánek [-] , V. Kopuletý [-] , M. Sobotka [-] , M. Lokaj [-] , M. Veselý [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - D. Vozár [-] , A. Kisela [-] (75. M. Peštál [-] ) , O. Molák [-] (61. V. Mašeja [-] ) , M. Mašeja [-] , M. Vala [-] (65. L. Žák [-] ) , Z. Svoboda [-] , T. Kutálek [-] , J. Brabenec [-] , M. Tretera [-] , P. Burian [-]

ŽK: 52. M. Vildomec , 71. V. Kopuletý , 74. J. Eliáš .
Hráči zápasu: V. Kopuletý - Z. Svoboda .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - TRETERA Karel, CEJNAR Maik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté si dovezou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů