Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy doma vyzrály na Náměšť B


Branky


9

Výčapy si připsaly proti Náměšťi B domácí výhru 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Výčapy přivítaly na svém hřišti Náměšť B. V minulém kole Výčapy prohrály na půdě Nových Syrovic v poměru 4:3. Náměšť B naopak uhrála na svém hřišti bezbrankovou remízu proti Chlístovu. Na podzim se oba celky rozešly smírnē v poměru 2:2. Začátek zápasu se domácímu týmu  povedl, když v 19. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Dominik Vozár - 1:0. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali v další střelecké zásahy na domácí straně. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Gólmani obou týmů tak dokázali udržet čistá konta a tak se šlo do kabin jen za hubeného vedení domácích v poměru 1:0. Zápas byl tak do druhé půle zcela otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Domácí výhru uhájili

Začátek druhé půle vyšel lépe domácím, když se v 51. minutě druhou trefou v zápase zapsal do střeleckých statistik Ondřej Dufek -2:0. Když v 55. minutě zvyšoval Tomáš Matoušek na 3:0, vypadalo to na poklidnou cestu domácích za třemi body. Jenže hosté uděleli že zápasu ještě drama.  Nejprve v 61. minutě snížil na 3:1 Václav Chladná a v 85. minutě se dokonce hosté zásluhou Marka Stachoviče dotáhli na rozdíl jediné branky. Jenže domácí nakonec závěrečné drama nepřipustili, když v 87. minutě pojistil domácím výhru Richard Zmeškal -4:2.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - O. Dufek [-] , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] (90. L. Nikrmajer [-] ) , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] , L. Jeleček [-] , D. Matoušek [-] (68. R. Večeřa [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - M. Matoušek [-] (56. Š. Matoušek [-] ) , V. Chlanda [-] , V. Kopuletý [-] , M. Veselý [-] , Z. Jonák [-] (66. F. Tomek [-] ) , M. Kašík [-] (56. M. Stachovič [-] ) , A. Křivánek [-] , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , O. Horký [-]

ŽK: 10. T. Matoušek , 66. D. Matoušek - 87. J. Eliáš .
Hráči zápasu: O. Dufek - V. Chlanda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KREJČA Jan - CHYTKA Šimon, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady by měli Výčapy vyhrát větším brankovým rozdílem.