0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice zvítězily v Chlistově


Branky


9

Chlístov si připsal proti Myslibořicím domácí porážku 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Na bodové zisky z úvodních jarních kol jsme chtěli navázat i v domácím utkání proti Myslibořicím. Utkání se hrálo za deštivého studeného počasí.
Bohužel hned z první akce jsme inkasovali, zápas pořádné nezačal a již jsme museli dohánět manko. Branka hosty uklidnila a drželi balón, my jsme trpělivé vyčkávali na naši příležitost. Ty přišli hlavně po brejcích, kdy na hosty platil rychlonohý Pokorný bohužel ani jeden ze dvou velice slibných brejků se nám nepovedlo dotáhnout do gólové podoby. Když už se povedlo překonat obranu i brankáře soupeře nestačila velikost branky. A tak přišel trest na druhé straně, Vejvoda dostal trestuhodně moc prostoru v našem pokutovém území proháčkoval se od brankové čáry až do střelecké pozice a zakončil na zadní tyč 0-2.

Hosté ještě skóre navýšili

Do druhé půlky jsme nastoupili s touhou střelit kontaktní branku a zabojovat o body. Na promáčeném terénu dominovali obrany a do šancí jsme se dostávali minimálně. Z nadějné pozice nemířil přesně Kocmánek. Myslibořice hrozili z brejků. Jeden z nich v 61 minuté zakončil Ludvík a o vítězi se zdálo být rozhodnuto. Utkání jsme nevypustili a snažili jsme se alespoň o čestný úspěch, nicméně gólovou tečku za utkáním dal v 73 minutě Vejvoda. Naše ofenzivní snaha už další šance nepřinesla naopak otvírali se okénka v obraně, ale dobře chytající Hagara už soupeři žádný gól nepovolil.
Zápas jsme odmakali na těžkém terénu se hrál oboustranně tvrdý bojovný fotbal o šanci na lepši výsledek jsme se připravili neproměněnými tutovkami v první půlce.
V příštím kole nás čeká velice důležitý duel v Jaroměřicích.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] , D. Holík [-] (63. D. Brestovský [-] ) , J. Seifert [-] - P. Rygl [-] (79. S. Rygl [-] ) , J. Pokorný [-] (72. V. Kučera [-] ) , K. Kocmánek [-] , J. Ježek [-] - M. Jaša [-] , M. Kuchařík [-]

TJ Myslibořice
D. Billa [-] - T. Kratochvíl [-] , M. Šoustal [-] , S. Marek [-] (57. M. Hruška [-] ) , V. Čapoun [-] (46. D. Kunčík [-] ) - L. Macháček [-] , M. Ludvík [-] , J. Horák [-] , F. Hvězda [-] (75. J. Dvořák [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-] (83. T. Palát [-] )

ŽK: 55. F. Wortner , 62. M. Rygl , 65. J. Ježek , 70. M. Jaša - 70. T. Kratochvíl .
Hráči zápasu: M. Šoustal , P. Vejvoda .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: KŘEN Filip - KRATOCHVÍL Jakub, ŠTOLBA Robin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou v tomto utkání favoritem a z Chlístova si přivezou 3 body.