5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice porazila vysoko Hrotovice


Branky


24. J. Syrový , 30. I. Rygl , 51. P. Svoboda , 52. M. Vahila , 65. M. Růžička (vl.) - 9. J. Votava
13

Fotbalisté Rokytnic si připsaly proti Hrotovicím jasnou výhru 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Utkání se již od prvních minut odehrávalo ve vysokém tempu. První příležitost ke skórování měl po pěti minutách hry domácí celek, útočník Bartejs ale nevyužil přihrávky Rygla a z prostoru malého vápna trefil pouze koleno gólmana Slatinského. Zato hrotovičtí fotbalisté dokázali své první gólové příležitosti využít a v 9. minutě šli zásluhou Votavy do vedení. Stejný hráč se o pár minut později snažil z půli hřiště překvapit vyběhnutého Hobzu, rokytnický gólman si však s tímto pokusem dokázal poradit. Hra domácího celku nabrala po necelé půl hodině na obrátkách a rázem byl vývoj utkání otočen. Nejprve ve 24. minutě Hakl po krásné akci uvolnil Syrového, jenž se zjevil sám před brankářem a dopravil balón do sítě, ve 30. minutě zkušeně z malého vápna zakončil Rygl. Neuteklo mnoho minut, kdy Hrotovice mohly vyrovnat, gólovou radost Votavy však zmařila tyč. V závěru první půle mohl vedení domácích navýšit Tomek, Slatinský ovšem jeho pokus zlikvidoval.

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Nástup do druhého dějství se hráčům 1.SK povedl nejlépe, jak mohl, jelikož během pár minut bylo vedení navýšeno hned dvakrát. V 52. minutě zahrávala Rokytnice rohový kop, Hakl prodloužil balón na zadní tyč, kde hlavou do odkryté brány zakončil Svoboda. O minutu později vyslal Vladeka do šance Vahil’u, který přeloboval vyběhnutého gólmana a zvýšil na 4:1. Domácí mančaft si i nadále dokázal po pěkných akcích vypracovat šance ke skórování. Dva Vahil’ovy pokusy orazítkovaly brankovou konstrukci, Rygl před odkrytou bránou mířil pouze nad a příležitosti dalších končily v zámezí. Pátá branka do sítě Hrotovic přišla v 65. minutě, kdy si Růžička ztečoval do vlastní brány Syrového přihrávku. V závěru utkání drželi domácí hráči balón na svých kopačkách a zvládli v poklidu dohrát úvodní kolo jarní části sezóny.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: Hrotovicím se úvod jarní části sezony úplně nepovedl. V Rokytnici sice od 9. minuty vedli brankou Jana Votavy, domácí však byli rychlejší a důraznější, a ještě v první půlce dokázali otočit stav na 2:1. Ani po přestávce domácí neubrali na výkonu, naopak hostům postupně jakoby odcházely síly a soustředění a vlastními chybami si nechali dát další 3 branky.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] (66. M. Benáček [-] ) , I. Rygl [-] (77. J. Veleba [-] ) , M. Bartejs [-] (30. M. Vahila [-] ) , L. Hakl [-] , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] (66. J. Mareš [-] ) , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] , D. Tomek [-] (77. J. Bartejs [-] )

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Růžička [-] (71. F. Strohmer [-] ) , T. Hadraba [-] , J. Petřek [-] , M. Svoboda [-] , Z. Kovář [-] (46. J. Kučera [-] ) , M. Mlejnek [-] (46. P. Padělek [-] ) , J. Votava [-] (82. T. Novotný [-] ) , P. Hrobař [-] , L. Šabata [-] (77. L. Nevtípil [-] ) , E. Pokorný [-]

ŽK: 17. J. Hakl , 86. L. Hakl - 26. J. Votava .
Hráči zápasu: P. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘEN Filip - SYROVÝ Ondřej, DĚDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Po dlouhé zimní pauze nám startuje opět jarní část fotbalové sezóny. Obě dvě mužstva přes zimu poctivě trénovala a dělí je v tabulce od sebe 8 bodů. Hrotovice patří v okresním přeboru k tomu lepšímu co je zde k vidění a do Rokytnice určitě pojedou zvítězit. Domácí však nedají kůži zadarmo. Všem soupeřům se zde hraje špatně. Očekávám vyrovnané utkání plné soubojů, někdy až za hranicí přípustnosti. V utkání uvidíme maximálně 3 branky.
Fanoušci jsou na fotbal natěšeni a dá se očekávat pěkná divácká kulisa. Na podzim zvítězili hrotovičtí v domácím prostředí 2:0.
Můj tip na výsledek tohoto utkání je 1:2 pro Hrotovice a prosadí se opět oba dva stejní střelci, jako v srpnovém střetnutí těchto dvou mužstev. Bude to boj až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Utkání bude řídit rozhodčí Křen, na lajnách budou pánové Velc a Gruber.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích