Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 18:00

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov přestřílel Přibyslavice


Branky


15

Zápasy v Přibyslavicích diváky baví. Hosté po půli vedli, poté domácí zápas otočili, ale nezvládli závěr a nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Fotbal v Přibyslavicích opravdu baví, ale ne vždy skončí utkání výhrou pro domácí. V páteční předehrávce se ještě jedenáctý domácí hráč v kabině převlékal, když se domácí po úvodním výkopu dostali do hostujícího vápna a centr z pravé strany doklepl do branky Křižanova ve 2. minutě Uher - 1:0. Utkání se poté vyrovnalo a nakonec to byli hosté, kteří po rychlých protiútocích dokázali poločasové skóre brankami Lišky z 28. minuty a D.Uhlíře z 43. minuty do poločasu obrátit - 1:2. 

Hosté v závěru rozhodli

Druhou půli začali výborně domácí, když hned ve 48. minutě Drapák vyrovnal - 2:2. Poté bylo na hřišti jen jedno mužstvo, a to domácí, kteří nastřelili dvě tyčky a dokázali utkání dvěma brankami zvrátit. Nejdříve po dlouhém nákopu hlavičkoval stoper hostí tak nešťastně,  že krásně přeloboval svého brankáře - 3:2. V 73. minutě zase Uher získal na vápně míč, obešel obránce i brankáře, z úhlu pod víko zavěsil a dostal tak domácí do dvoubankového vedení - 4:2. V tomto momentu se zdálo, že domácí neomylně kráčí vstříc svému vítězství. Opak byl ale pravdou a těžko říct, proč domácí naprosto nezvládli závěr utkání. V 75. minutě zahrávali hosté rohový kop a nikým nehlídán Uhlíř snížil, aby  po dalším rohu jako přes kopírák po rohu opět  hlavou zkompletoval hattrick a vyrovnal - 4:4. Zdecimovaní domácí neudrželi ani remízu, protože v 86. minutě Bajer nakonec rozhodl utkání ve prospěch hostů, kteří určitě nebyli lepším týmem, ale dokázali využít vše co jim domácí v utkání nabídli - 4:5.

 



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Při krásném počasí a na naprosto nádherném hřišti jsme odehráli zápas, který jsem snad ještě nezažil. Prvních 15 minut jsme byli všude pozdě a výsledek 1:0 pro domácí byl naprosto zasloužený. Ve 28. minutě rozjeli kluci krásnou akci, kterou zakončil Lukáš Liška a ve 43. minutě výbornou kolmicí vyslal kapitána Uhlíře do samostatného úniku a ten se nemýlil. Druhý poločas začal pekelně. Hned ve 48. minutě se krásně trefil Drapák. Poté jsme museli nuceně střídat stopera Halámka a než jsme se s tím srovnali bylo 4:2 a nutno podotknout, že tento výsledek byl dosti milostivý (2x tyčka a skvělý Stupka nás zachránili). Poté Uhlíř jako správný kapitán zavelel a dva rohy ve spolupráci s Liškou zakončil nekompromisně hlavou. V tu chvíli jsme byli přesvědčeni, že domácí zlomíme. A to se stalo v 86. minutě, Dominik Bajer předložil merunu před prázdnou branku Patriku Bajerovi a bylo vymalováno - 5:4.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - L. Drapák [-] (83. M. Baslík [-] ) , F. Dvořák [-] , J. Uher [-] , P. Čermák [-] , M. Bukáček [-] , M. Kopeček [-] , L. Zahrádka [-] (34. L. Lopatář [-] ) , P. Šárka [-] , L. Vaníček [-] , J. Skrobikowski [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - A. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] , M. Procházka [-] (46. P. Bajer [-] ) , J. Milota [-] , L. Anděl [-] , L. Halámek [-] (61. M. Burian [-] ) , D. Bajer [-] , D. Fendrych [-] , L. Liška [-] , M. Petr [-]

ŽK: 54. M. Kopeček - 54. D. Fendrych , 74. D. Uhlíř , 90. D. Bajer .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - ŽALOUDEK Marek, VYSKOČIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů