2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2023 16:30

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov udolal rozjetý Křižanov


Branky


29

Rudíkov v dohrávaném zápas uťal křižanovskou sérii neporazitelnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

Hosté vlétli do utkání od prvního hvizdu rozhodčího a hned v první minutě podnikli útok po pravé straně a následoval centr do vápna na penaltu, kde si na míč naběhl Fendrych D. a vystřelil, obránce domácího týmu srazil míč na rohový kop. Domácí v 5. minutě dostali možnost zahrávat rohový kop, hostující obránce míč srazil od brány a to do místa, kde byl domácí stoper Štolpa, z dobré pozice vystřelil, ale trefil pouze bránícího hráče. Hosté podnikli hned rychlý útok a to nákopem za obránce domácího týmu, tam si zaběhl velmi rychlý Bajer D., ale jeho špatné zpracování způsobilo, že míč mu odskočil a Doležal mu jej sebral. Netrvalo to dlouho a v 9. minutě zahráli hosté opět centr za obranu domácích a tam si naběhl Fendrych D. a ten si už věděl rady a přehodil vyběhnuvšího Doležala a poslal hosty do vedení – 0:1. V 11. minutě sebral soupeři u autové čáry velmi aktivní Fendrych D., utekl po pravé straně a střílel, obránce míč srazil na další rohový kop. V 15. minutě chyba v rozehrávce domácích a opět nákop za obranu domácího týmu a mezi stopery proběhl Bajer D., šanci zakončil střelou mimo bránu. Ve 23. minutě akce hostů po pravé straně, centr do vápna na penaltu a tam hlavičkoval neobsazený Škorpík a míč poslal mimo tyče. Poslední slovo prvního poločasu měli domácí ve 43. minutě, byla to spíše náhodná „šance“, hostující obránce odkopl míč k Dobrovolnému a ten centroval míč před bránu, s míčem si pohrál vítr a ten skončil na břevně. První poločas hráli hosté po větru a šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Domácí v závěru rozhodli

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, ve 47. minutě krásně „našel“ Malec Smieška na pravé straně, Smieško centroval před bránu, kde byl Havlín, ale jeho zakončení neohrozilo brankáře hostů, ani nemusel zasahovat. V 55. minutě si s hostujícími obránci pohrál domácí kapitán Nožička a ve vápně našel Smieška, který uklidil míč do odkryté části branky hostů, bylo srovnáno – 1:1. V 70. minutě domácí Dobrovolný přenesl hru z levé strany na pravou, kde si míč „sebral“ Pažourek, zatáhl míč a dal pod sebe Smieškovi, který opět pálil na bránu, ale trefil bránícího hráče. V 73. minutě zaútočila domácí dvojice Malec-Pažourek, Malec dal na pravou stranu Pažourkovi, ten zatáhl a dával zpátky do vápna Malcovi, ale stoper hostů to výtečně přečetl a míč odkopl. V 79. minutě dostali hosté možnost zahrávat rohový kop, míč šel na první tyč, kde hlavičkoval hostující hráč a míč poslal nad bránu domácího Doležala. O třech bodech rozhodli domácí v 82. minutě, kdy dostal Pažourek „českou uličku“ a šel na brankáře Stupku, toho přehodil a šel od tyče do brány, míč ještě mohl odkopnout hostující hráč, ale podklouzl v okamžiku, kdy chtěl míč odkopnout a tak se pak na zemi jen koukal, jak se míč dokutálel za brankovou čáru – 2:1. Nakonec tedy zvítězili šťastnější domácí.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): V prvním poločase měl náš výkon do ideálu hodně daleko a zcela po zásluze jsme prohrávali. Do druhé půle jsme nastoupili mnohem lépe. Zlepšili jsme pohyb a zpřesnili kombinaci. Díky tomu se nám, i s trochou štěstí, podařilo skóre otočit.

SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Na nádherném hřišti, v pěkném počasí, jsme chtěli potvrdit formu a znovu minimálně zvítězit. První poločas tomu i nasvědčoval. Takřka jsme domácím nepůjčovali míč a jasně je přehrávali, Rudíkov se zmohl pouze na nakopávané balony, se kterými si stopeři poradili. Bohužel jak jsme byli efektivní v Lukách, tak tentokrát rozhodla naše nemohoucnost v zakončení. První půle byla z naší strany do 30. minuty velice dobrá, domácím jsme nepůjčovali balón a kombinačně jsme se dostávali do dobrých příležitostí, které jsme neproměnili, a tak to bylo bohužel pouze 0:1. Od 30. minuty nám začala scházet větší nabídka, ale i tak jsme se snažili kombinovat. Druhý poločas začal dvěma šancemi Domči Bajera, který bohužel nepřekonal domácího golmana. Poté se nám rozsypal střed obrany: Malec musel do zaměstnání a Kopáček střídal po nezaviněném střetu s domácím Pažourkem. Po přeskupení řad jsme byli špatní. Když jsme byli v 10, hosté vyrovnali po našem špatném přebrání hráčů. V 82. minutě rozhodl šťastně Pažourek. Po našem zaváhání ve středu pole postupoval sám na Stupku, kterého přehodil a dobíhající Fendrych ve snaze odkoupnout míč z čáry podklouzl. Nejsme kapela, abychom stále vyhrávali, ale příští týden se chceme naladit na stejnou vlnu jako dosud...



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Slaný [-] , J. Kotačka [-] , P. Malec [-] , P. Smieško [-] (90. J. Chyba [-] ) , O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] (27. J. Dobrovolný [-] ) , M. Havlín [-] (79. M. Skryja [-] )

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Škorpík [-] (75. A. Fendrych [-] ) , M. Petr [-] (75. M. Procházka [-] ) , J. Milota [-] , L. Anděl [-] , L. Kopáček [-] (55. M. Procházka [-] ) , D. Uhlíř [-] , D. Bajer [-] , D. Fendrych [-] , L. Liška [-] , T. Malec [-] (62. P. Bajer [-] )

ŽK: 88. O. Štolpa - 60. M. Škorpík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - GREGAR Daniel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Petr Měrtl
Tip experta: remíza

Rudíkov je doma silný, Křižanov má nyní formu, tady bude remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích