Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry loupily v Přibyslavicích


Branky


30

Domácí dostali podruhé za tři dny pět branek. Hamry zdramatizovaly boj o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí chtěli odčinit své zaváhání ze sobotního mistrovského utkání a v dohráce, ve které se hrálo o 6 bodů hostili Hamry nad Sázavou. Vůbec to bylo zvláštní utkání, ve kterém nakonec odešli poražení domácí hráči, kteří ale nebyli horším týmem.   Úvod utkání byl vyrovnaný a celkově hra diváky nudila, první střela domácích byla vyslána až v 22. minutě a hosté na tom nebyli o nic lépe. Až ve 25. minutě se po rohu hostů nejlépe orientoval ve vápně hostujcí Koutník a dostal hosty do vedení - 0:1. Netrvalo dlouho  a domácí Škorpík odcentroval z pravé strany do vápna a Uher srovnal - 1:1. Bohužel při centru si Vojtěch Škorpík těžce zranil koleno a musel být odvezen záchrannou zdravotní službou. Po delší přestávce to byli zase hosté, kteří se lehce dostali do vedení, nicméně domácí Bukáček dokázal ještě do poločasu utkání podruhé srovnat - 2:2. O průběhu a výsledku utkání asi rozhodla skutečnost, že v nastaveném čase 1prvního poločasu dostali domácí možnost zahrávat pokutový kop, ale domácího střelce Drapáka vychytal brankář Ptáček.

 

Hosté po přestávce rozhodli

Do druhé půle vstoupili domácí s odhodláním strhnout vedení na svoji stranu, ale byli to hosté, kteří po rychlých protiútocích dostaly Hamry do dvougólového vedení díky Havlíkovi a Novotnému z penalty za domácí ruku - 2:4. Domácí vsadili vše na zkorigování výsledku, hned v 67. minutě snížili domácí Šárkou na rozdíl jediné branky - 3:4. Závěrečný tlak již kýženého zkorigování výsledku nepřinesl, navíc v nastaveném čase hosté Culkem pečetili své vítězství - 3:5.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - L. Drapák [-] , L. Lopatář [-] , V. Škorpík [-] (35. F. Dvořák [-] ) , J. Uher [-] , M. Bukáček [-] (46. M. Baslík [-] ) , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] , L. Zahrádka [-] , L. Vaníček [-] , P. Čermák [-]

FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - D. Havlík [-] , R. Koutník [-] , J. Štíbal [-] , D. Russ [-] , J. Jun [-] , J. Gančev [-] (75. J. Culek [-] ) , V. Franěk [-] , K. Suský [-] , T. Novotný [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 20. P. Šárka - 56. J. Štíbal , 80. V. Franěk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - SVOBODA Vladimír, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Měrtl
Tip experta: výhra domácích

Přibyslavice doma a venku je obrovský rozdíl. Hamry to budou mít těžké a domácí zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích