Hamry sahaly po bodu


Branky


47. D. Havlík , 75. T. Novotný (p.) - 2. L. Tuma , 25. L. Tuma , 57. L. Tuma
26

Domácí i přes nepříznivý průběh neměli daleko k bodu. Hostům pomohl chycenou penaltou Kanswohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání na značně rozmáčeném a těžkém terénu začali lépe hosté. Již ve 2. minutě se trefil po narážečce přesně k tyči L. Tuma - 0:1. Domácí se snažili oklepat, ale k větším šancím to nevedlo. Naopak v 25. minutě chyboval domácí stoper a opět Tuma měl lehkou práci a zvýšil - 0:2. Od té doby byly již aktivnější Hamry. Ke konci poločasu se přece jen podařilo domácím snížit, ale nakonec byl mávaný údajný ofsajd.

Hosté si vedení pohlídali

Jak domácí skončili, tak také nastoupili. Hned ve 47. minutě se prosmýkl po lajně Petr Danko, poslal míč před bránu, kde se v souboji prosadil Dominik Havlík - 1:2. O deset minut později mohlo být srovnáno. Dominik Havlík si ve vápně prohodil obránce, který ho fauloval a byla z toho penalta. Tu si vzal sám faulovaný, ale jeho záměr vystihl gólman hostí. Nedáš dostaneš platilo i zde. Z protiútoku dokonal hattrick Tuma, když se trefil přesně o tyč zpoza vápna - 1:3. Domácí kladiváři se však nevzdali a dál se tlačili před branku hostů. V 65. minutě posílal Dominik Havlík před branku střílený centr, na který nedosáhl těsně Petr Danko. V 75. se ve vápně uvolnil Petr Danko a gólman Luk ho stáhl k zemi. Za tento zákrok byla žlutá karta a penalta. Tu si tentokrát vzal Tomáš Novotný a s přehledem proměnil - 2:3. Domácí se dál hnali alespoň za vyrovnáním, ale jejich snahu narušil hlavní sudí, když v 82. minutě za faul na žlutou kartu vytáhl rovnou červenou pro Víta Fraňka. I přes to mohli domácí srovnat, ale jejich pokusy již pochytal gólman hostů Kanswohl. V poslední minutě mohli Luka zvýšit, ale jejich nájezd chytil Lukáš Benc a v nastavení přímý kop domácích naopak brankář na druhé straně a proto Luka uhájila tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Opět jsme vstoupili do utkání špatně a druhý gól jsme soupeři darovali. Poté jsme se zvedli a mohli poměrně brzy vyrovnat, ale zahodili jsme penaltu. I tak jsme alespoň bod urvat mohli, jelikož minimálně druhou půlku jsme byli určitě lepším týmem. Bohužel chybělo trochu štěstí a vyloučení, které bylo více než přísné, nám také nepomohlo. Když budeme takhle hrát od začátku, nemám strach, že body nezačnou naskakovat.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): Jsem rád, že jsme na těžkém terénu a proti houževnatému soupeři dokázali urvat 3 body. 1. poločas jsme měli relativně pod kontrolou a po individuálních akcích Tumiče jsme dokázali skórovat. Bohužel ihned po rozehrávce ve 2. poločase jsme inkasovali a to determinovalo zbytek poločasu. Přežili jsme i penaltu kdy nás podržel Jirka v bráně, opětovně se nám podařilo odskočit na rozdíl 2 gólů, bohužel pak jsme si situaci opětovně zkomplikovali a domácí snížili na rozdíl jedné branky. V závěru jsme mohli přidat pojišťující branku – to se nám nepovedlo a tak nás musel opětovně podržet Jirka v bráně a nakonec silou vůle jsme to ukopali do vítězného konce.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - P. Danko [-] , J. Jun [-] , J. Štíbal [-] (70. J. Culek [-] ) , R. Koutník [-] (82. A. Zátopek [-] ) , D. Russ [-] , D. Havlík [-] , A. Šabart [-] , T. Novotný [-] , V. Franěk [-] , P. Novotný [-] (79. K. Suský [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - R. Prchal [-] (46. F. Toman [-] ) , L. Vařejka [-] (72. O. Šabach [-] ) , J. Urbánek [-] (72. K. Kostka [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Tuma [-] , P. Čermák [-] , M. Klíma [-] , D. Horáček [-] , M. Kubeš [-] (59. J. Uherek [-] ) , Š. Kreigsmann [-]

ŽK: 66. T. Novotný - 29. M. Kubeš , 70. P. Navrátil , 75. J. Kanswohl . ČK: 82. V. Franěk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - VYSKOČIL Štěpán, BENEŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Drapák
Tip experta: remíza

Domácí na svém malém hřišti minimálně bod vybojují.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza