Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bory rozebraly Polnou


Branky


28

Bory po béčku Bedřichova jednoznačně porazili i rezervu Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V chladném počasí na lehce podmáčeném trávníku se utkaly 2 týmy, které před týdnem vítězně zahájily jarní část sezóny. Úvod zápasu patřil domácím, kteří si vytvořili několik příležitostí. Na gól se však čekalo až do 21. minuty, kdy Prokopova dlouhá přihrávka našla Starého, ten prostrčil míč na Ráčka, který se tváří v tvář gólmanovi nemýlil, 1:0. Hra pokračovala v podobném duchu, šance Borů se však neujaly - Ochranova hlavička těsně minula bránu, Starý nastřelil břevno. Poté poprvé zazlobili hosté, hlavička z rohu šla mimo a přímý kop z dvaceti metrů si pohlídal gólman Pokorný. Více zakončení už dobře fungující obrana domácích soupeři nedovolila. Ve 42. minutě získal Starý míč na rohu vápna, přihrál Ochranovi a ten zakončil k tyči. 

Domácí si vedení pohlídali

Poločasová přestávka mnohé změnila. Polná se rozhodla, že zkusí se zápasem ještě něco udělat, a zahájila druhý poločas tlakem. Domácí se začali spoléhat na protiútoky, avšak nepřesnosti jejich snahy hatily. I přes optický tlak si hosté nevypracovali jasné gólové příležitosti, a tak to byli domácí, kdo v 71. minutě udeřil. Po Špačkově přihrávce za obranu se placírkou k tyči prosadil Ochrana, 3:0. O dvě minuty později se hostující Bohdálek šikovně prosmýkl podél brankové čáry a předložil míč Apfelthalerovi, který ještě zápas zdramatizoval, 3:1. V 82. minutě však Pokorného výkop sklepl Špaček na Požára, jehož kolmice našla Ochranu a hattrick byl na světě, 4:1. Těsně před koncem ještě směr Procházkovy střely upravil opět Ochrana a skóre se měnilo na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Chtěli jsme navázat na venkovní vítězství, a to se podařilo. Body si odnášíme zaslouženě. Na počátku druhého poločasu jsme zvolnili a toho se příště musíme vyvarovat.




Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Chalupa [-] (52. M. Špaček [-] ) , J. Starý [-] (88. L. Němec [-] ) , P. Prokop [-] , T. Požár [-] , M. Ochrana [-] , V. Procházka [-] , J. Novotný [-] (88. J. Dvořák [-] ) , H. Ráček [-] (68. T. Molnár [-] ) , F. Zikmund [-] (88. J. Karásek [-] ) , A. Novotný [-]

Slavoj Polná B
L. Čaloud [-] - M. Zajac [-] (46. J. Šimek [-] ) , M. Suchý [-] (33. A. Brukner [-] ) , Z. Smutný [-] , J. Bohdálek [-] , J. Bohdálek [-] , J. Staněk [-] (82. J. Šimek [-] ) , M. Jirka [-] , A. Apfelthaler [-] , P. Trombelli [-] , M. Šorf [-]

ŽK: 17. H. Ráček , 34. A. Novotný , 53. F. Zikmund , 70. T. Molnár - 29. J. Bohdálek , 37. M. Zajac .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČÍŽEK Jan - ŠRÁMEK Zdeněk, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

1. 4. 2023 09:22
A na to jsi přišel jak to by mě zajímalo

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Halámka
Tip experta: výhra hostů

1:2 - Kanonýr Ochrana nechá střelecké kopačky protentokrát doma a hosté překvapivě zvítězí na hřišti Borů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích