1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Starči nerozhodně


Branky


32

Důležitý souboj skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V první čtvrthodině se hrál vyrovnaný zápas, kdy bylo vidět, že se obě mužstva vzájemně poznávají. Těžiště hry bylo pouze mezi vápny, bez vypracování vyložené šance. Poté domácí přidali na obrátkách, začali více kombinovat a vypracovali si i několik brankových příležitostí. V koncovce však byli nepřesní. Až v probíhající sedmatřicáté minutě konečně skórovali a šli do vedení - 1:0. Po vstřelené brance si vypracovali ještě dvě slibné šance, kdy při první zachránila soupeře tyč a druhou bravurně zlikvidoval brankař hostí. Hosté v prvním poločase hrozili pouze z ojedinělých protiútoků, které domácí vcelku dobře eliminovali.

Hosté po přestávce srovnali

Druhý poločas domácí chtěli pokračovat v nastavené hře z prvního s tím, že se pokusí ještě více kombinovat. Realita však byla úplně jiná. Kombinace se vytratila úplně a soupeř zvolil tu nejjednodušší taktiku nakopávaných míčů na útočníky bez jakékoliv mezihry. Této hře se však domácí absolutně přizpůsobili a nedokázali se s tímto vyrovnat. Ale i přes tuto skutečnost měli v první dvacetiminutovce tři brankové příležitosti a mohli náskok zvýšit. Šance však trestuhodně zahodili. Další situace řešili zbrkle. V probíhající jednasedmdesáté minutě přišel trest v podobě šťastné vyrovnávací branky soupeře. Opět po dlouhém nákopu na pravou stranu útočící hráč poslal následně centrovaný míč směrem k domácí brance, kdy na něj gólman nedosáhl a k překvapení všech skončil v síti - 1:1. V posledních patnácti minutách se domácí snažili ještě strhnout vítězství na svoji stranu. Nevycházela jim však finální přihrávka. Toto samozřejmě vyhovovalo hostujícím hráčům, kdy těžili z chyb a zakládali svoje brejkové akce po dlouhých nákopech z obrany na útočníky. Diváci tedy v závěru utkání viděli ještě šance na obou stranách. Oba brankaři však již byli bezchybní a vše s přehledem likvidovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Milan Špaček (trenér): Z tohoto zápasu jsme se museli tedy spokojit pouze s jedním bodem za remízu 1:1. Vzhledem k průběhu utkání jsme za stavu 1:0 měli vsítit druhou branku a zápas již pouze kontrolovat. V koncovce jsme však byli nepřesní a soupeř nás potrestal vyrovnávací brankou. Nelze konstatovat, že by některý hráčů našeho mužstva zápas vypustil. I přesto, že se herně nedařilo všichni bojovali až do samotného konce, se snahou strhnout vedení na naši stranu.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - P. Špaček [-] , O. Dvořák [-] , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , J. Dolníček [-] (46. D. Kašiár [-] ) , D. Lorenc [-] (68. M. Kaňka [-] ) , M. Linhart [-] , J. Zejda [-] , J. Müller [-] , J. Uhlíř [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Škrdla [-] , P. Rychlík [-] , L. Surán [-] , Š. Kolár [-] (77. P. Stoklásek [-] ) , D. Poledna [-] , M. Turoň [-] , M. Příhoda [-] , P. Kozojed [-] , Z. Necid [-] , J. Urbánek [-]

ŽK: 79. J. Uhlíř - 25. M. Turoň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MYŠKA Roman - SVOBODA Vladimír, KRATOCHVÍL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Kopáček
Tip experta: výhra domácích

Těžko říct jakou měli kluci přípravu, ale více věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 11. 2022 11:42
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích