Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř B si poradila s Leštinou


Branky


5

V sobotu jsme přivítali na svém hřišti Leštinu. Po dvouch nezdarech v minulých kolech jsme chtěli vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěboř měla šance, ale proměnila jen dvě

Do zápasu jsme šli dobře naladěni a od začátku jsme diktovali tempo a hru. Aktivně jsme napadali rozehrávku soupeře a snažili se držet balón. První šanci má Pačanda, když jde z půlky sám na golmana, ale neproměňuje. Následuje přímý kop Bělovského z velkého vápna, brankář chytá. Poté prochází Hlaváček Jan středem hřiště, až jde sám a únik proměňuje. Tůma krásně hlavičkuje z rohu, ale míč těsně míjí branku hostů. Hosté zahrozí z rohu, když na zadní tyči sám hlavičkuje Piskač, ale Marek chytá. Druhý gól střílí Odvářka M., když ho na zadní tyči nachází Pačanda.

Leština nevyužila chyb Chotěboře

Do druhého poločasu vstoupíme řadou nepřesných přihrávek a ztrát. Soupeř toho ale nevyužívá, vše končí na naší obraně. V 59. minutě si po rohu dobře zpracuje Odvářka M. balon a za přispění teče obránce zvyšuje na 3:0. V 80. minutě utíká všem Stejskal, sám před brankářem hledá na zadní tyči Paidara, ten ale branku netrefuje. A tak zaslouženě vítězíme.



Sestavy


FC Chotěboř B
D. Marek [-] - M. Odvářka [-] , P. Pačanda [-] (62. M. Šárovec [-] ) , D. Muzikář [-] (56. V. Stejskal [-] ) , F. Tůma [-] (76. J. Paidar [-] ) , O. Bělovský [-] , J. Hlaváček [-] , J. Hlaváček [-] , R. Odvářka [-] (76. V. Janda [-] ) , J. Neuvirt [-] , L. Gregor [-] (56. P. Ledvinka [-] )

TJ Sokol Leština
J. Tichý [-] - T. Aubrecht [-] , J. Pajer [-] (82. R. Matějka [-] ) , O. Švanda [-] , R. Kšíkal [-] - R. Piskač [-] , M. Fiala [-] , J. Havel [-] (87. T. Prchal [-] ) , L. Prchal [-] , M. Forejt [-] - M. Bráník [-] -

ŽK: 88. J. Paidar - 30. J. Pajer , 55. R. Kšíkal , 75. M. Forejt .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - NOVÁK Ondřej, GRUBER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích