2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šebkovice udolaly Bedřichov


Branky


11

Vyrovnaný zápas rozhodl dvěma brankami Kotačka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Jako první otevřeli skóre zápasu domácí, kdy první dva rohové kopy využít nedokázali, ale třetí v rychlém sledu už ano, protože centr přistál přesně na hlavě Kotačky, který se nemýlil - 1:0. Prvních dvacet minut byli domácí lepší. Hostům vázla kombinace, zbytečně ztráceli balóny a problémy jim dělal vysunutý presink domácích. Pak ale kouč Bedrníků sáhl do sestavy. Doška z křídla stáhl do středu a na jeho místo putoval Hruška, který šebkovickým zadákům přidělal svou rychlostí ne jednu vrásku na čele. Ještě před půlhodinou hracího času bylo na Třebíčsku srovnáno. Neuwirth narýsoval průnikovou přihrávku pro Diviše. Kapitán hostů udělal kličku gólmanovi a poslal míč do prázdné brány - 1:1. Hosté se tlačili do koncovky, měli územní převahu a poprvé v zápase mohli jít do vedení pět minut před poločasem, když přes pět hráčů pronikl individuálně Diviš, ale poslední obránce už mu kličku těsně před zakončením vystihl. Minutu na to se mohl prosadit opět lídr týmu, ale po centru ze standardky od Götha hlavičkou síť rozvlnit nedokázal.

Domácí v závěru rozhodli

V 57. minutě šel sám na gólmana tísněn dotírajícím obráncem Homola, ale jeho střela šla vedle branky. Čtvrt hodiny před koncem netrefil Neuwirth po dalším závaru před brankou domácích. Nedáš, dostaneš se potvrdilo záhy, kdy po další standardní situaci mířil podruhé přesně v zápase Kotačka a rozhodl o tom, že všechny body zůstanou doma - 2:1.

 

TJ Sokol Bedřichov / web



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , D. Volf [-] (57. Z. Maule [-] ) , V. Němec [-] (89. T. Bílek [-] ) , V. Říha [-] (90. J. Hobza [-] ) , K. Busta [-] , M. Uhlíř [-]

TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - D. Tesař [-] , R. Diviš [-] , V. Došek [-] , J. Hruška [-] (68. J. Vorálek [-] ) , M. Neuwirth [-] , Š. Homola [-] , L. Dvořáček [-] , J. Mareš [-] , T. Pokorný [-] , J. Göth [-]

ŽK: 37. M. Pánek , 60. L. Venhoda , 64. T. Kotačka , 74. V. Němec - 13. J. Hruška , 81. Š. Homola , 81. L. Dvořáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GREGAR Daniel - MACHÁT Oldřich, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Dvořák
Tip experta: remíza

Souboj středu tabulky. Pocitově bych favorizoval domácí, ale blízkost k Třebíči a MIG21 okolo 22 hodiny v sobotu večer udělá své. Méně než 3.5 branky a neprohra hostů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích