0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec nezvládl zápas s Pohledem


Branky


8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli napravit šestigólovou nálož od Štoků a hosté zase poslední dohrávaný zápas s Lípou. Pohled hrozil centry ať už z pravé nebo levé strany a to se ve 14 a 19 mintě vyplatilo, když se hlavou prosadil Sobotka. Pohled byl důraznější v soubojích a to Kostelci absolutně nevyhovovalo. Po poločase šli hosté do šatny s vedením o dvě branky.

Kostelec chtěl napravit nedůraz z prvního poločasu a vsítit alespoň kotaktní branku. To se ovšem nepodařilo a tak svým drůzase a chutí hrát Pohled přidal další branku už ve 49 minutě. Na domácí padla "deka" a směrem dopředu nic moc nepředvedli. Naopak hosté byli hladoví po gólech a v 53 a 73 minutě už vedli 0:5. Do konce zápasu už k žádnému vážnému ohrožení branky jak domácích, tak hostů nedošlo a Pohled odváží z Kostelce 3 body.



Sestavy


SK Kostelec
R. Plavec [-] - D. Lacina [-] , M. Fejt [-] , V. Pospíšil [-] , M. Antoš [-] (71. J. Hájek [-] ) , V. Paul [-] , J. Végh [-] (61. J. Sekan [-] ) , D. Doležal [-] , V. Lukšů [-] (46. O. Kapusta [-] ) , P. Tomášek [-] , T. Neděla [-]

TJ Sokol Pohled
J. Vopršal [-] - M. Sobotka [-] (61. J. Hospodka [-] ) , D. Homola [-] , M. Drlík [-] (69. L. Sobotka [-] ) , M. Krčál [-] , J. Henek [-] (69. D. Klement [-] ) , L. Hospodka [-] , D. Henek [-] , K. Svoboda [-] (77. M. Krpálek [-] ) , J. Eis [-] , T. Král [-] (77. J. Hospodka [-] )

ŽK: 52. O. Kapusta , 81. M. Fejt - 89. J. Eis .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - ŽALOUDEK Patrik, KYLAR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů