0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeláci doma tentokrát nebodovali


Branky


20

Pro Sapeláky i Slavojáky to bylo třetí utkání během týdne. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná mohla otevřít skóre

Domácí celek začal v první půli aktivně a první vyloženou šanci měl ve dvanácté minutě Ondra Přibyl, který nedokázal gólově zhodnotit přípravu spoluhráčů Adama Průchy a Michala Mikeše. V 18. minutě prostrčil Ondra Přibyl míč skrze stopery a Michal Mikeš pelášil sám na gólmana, volil tvrdou ránu, která skončila nad břevnem žirovnické svatyně. Ve 26.minutě předvedli hosté pěknou kombinaci, kterou zakončili střelou vedle naší branky. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Sapeláci se nedokázali vzpamatovat

Do druhé půle šli Sapeláci s odhodláním strhnout vítězství na svoji stravu. Bohužel ve 48. minutě dostaly jejich úmysly velkou ránu, když nádhernou střelou z poloviny hřiště potrestal výborně hrající Jakub Vodáček špatné postavení našeho gólmana Tomáše Pokorného 0-1. Naši hráči se z této situace nedokázali vzpamatovat až do konce utkání. Soupeř disciplinovaně a obětavě bránil, hrál jednoduše a my jsme se nedokázali dostat do žádné větší možnosti. Naopak to byli Žirovničtí kteří podnikli několik nebezpečných brejků a podvakrát vyzkoušeli střelou zpoza šestnáctky pozornost gólmana Pokorného. V 88. minutě předvedl obrovskou minelu Marek Šimek a Patrik Kolář potvrdil vítězství hostů 0-2.

 

 

Za fotky děkujeme Janě Hubačové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Ondřej Košík, trenér: "Třetí zápas za poslední týden jsme již na domácí půdě nezvládli. Doplatili jsme na neproměnné dvě příležitosti z prvního poločasu. Dvakrát jsme byli tváři v tvář hostujícímu brankáři, bohužel jsme v obou příležitostech branku netrefili. Více stoprocentních příležitostí jsme si nevytvořili a tak zápas rozhodl nejlepší hráč soupeře Vodáček, nádhernou střelou z vlastní poloviny hřiště."

FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "Jeli jsme na zápas po pátečním podařeném zápase se Vsí a v podstatě jsme navázali na koncentrovaný výkon, vysoké nasazení a odhodlání bodovat. Až na krátkou pasáž po vystřelení fantastického gólu kapitána Vodáčka, kdy na kruhu vlastní poloviny se dal správný dotyk a viděl brankáře venku a asi z 55m přesným dlouhým balónem přesně uklidil. V podstatě celý zápas jsme byli lepším týmem, skvěle bojovali, ale i na velmi špatném terénu přesně kombinovali. Nakonec potvrdil výhru opět hrající brankář Patrik Kolář, kdy u lajny v rohu vybojoval Vodáček téměř ztracený balon, posunul na T.Hřebeckýho, ten dál na P. Koláře, který si v tu chvíli jako útočník poradil a zakončil na zadní tyč. Musím pochválit všechny kluky za fantastický přístup a máme další cenné body."



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - J. Bačkovský [-] (56. F. Dvořáček [-] ) , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] (71. P. Fišer [-] ) , A. Průcha [-] , T. Matějíček [-] (71. J. Szabó [-] ) , P. Sodomka [-] , M. Boháček [-] , M. Mikeš [-] , A. Hojsák [-] , O. Vícha [-]

FC Slavoj Žirovnice
V. Kolář [-] - M. Drápal [-] , R. Podhradský [-] , M. Němeček [-] (83. P. Kolář [-] ) , T. Hřebecký [-] , J. Vodáček [-] , V. Cajz [-] , M. Kořínek [-] , M. Hřebecký [-] , T. Kmeťo [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 37. M. Mikeš , 70. P. Sodomka - 75. T. Hřebecký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - KŘÍŽ Jan, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: David Polánský
Tip experta: výhra domácích

Sapeli hraje na domácí půdě. Je to malé hřiště a myslím si, že Žirovnici to nebude vyhovovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích