0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas stylem nahoru - dolů, i tak Pelhřimov bere body


Branky


19

Další mistrovské utkání sehráli pelhřimovští fotbalisté na půdě Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Na pěkném hřišti narazili na prozatím snad nejlepšího jarního protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru - dolů

Téměř od úvodu utkání se hrál fotbal stylem nahoru – dolů. Na začátku střílel na bránu domácích Niederle, ale gólově se tentokráte neprosadil. Ve 14. minutě fauloval před vápnem Viktora a domácí zahrávali standardku. Střela po zemi se zastavila o zeď postavenou z hostujících hráčů, následoval pokus z odrazky, ten ale šel s přispěním teče hostujícího hráče nad bránu a domácí tak z toho vykřesali alespoň rohový kop. Centrovaný míč z vápna odhlavičkoval Fialka. O minutu později měli domácí další rohový kop, ten se jim ale nevyvedl a Pelhřimovští šli do brejku. Ten bohužel zastavil útočný faul a rozehrávali tak Novoveští. V 17. minutě byl téměř na půli faulován Fialka. Celá akce ale bohužel pro hosty skončila v autu. Ve 30. minutě vybojoval roh Viktora. Rozehrál jej Homolka, domácí fotbalisté ale odvrátili míč do autu. Ve 34. minutě nejdříve zastavil Hotovce v šanci domácí Nečas a rozehrávali Pelhřimovští. Niederle přihrál míč Homolkovi, ten mu jej vrátil zpět, následoval centr do vápna, kde byl důraznější než domácí obránci Vopálenský a hlavičkou překonal domácího kapitána Fuksu v bráně 0:1. Do konce první půle se již skóre neměnilo a tak do kabin šli o přestávce spokojenější hostující fotbalisté.

Nová Ves mohla vyrovnat

Do druhého poločasu nastoupil Pelhřimov beze změn v základní sestavě. Ve 49. minutě přišla veliká šance na vyrovnání pro domácí, útočník Nové Vsi ale hlavičkoval těsně vedle Holického brány. O dvě minuty později trefuje náruč Holického Kuchta, jehož jmenovec se v tu dobu činil v ligovém utkání v Liberci. V 53. minutě vyslal povedenou přihrávku ulicí Poul Vopálenského, ten sám na bránu ale nestihl pořádně zakončit, gólman Fuksa stihl včasným vyběhnutím uhasit požár. Další úspěšný zásah si připsal zhruba o minutu později. V 55. minutě odvraceli stoprocentní šanci hostů domácí borci na roh. Ten zahrával tentokráte Niederle. Hosté ale zakončovali nepřesně. V 58. minutě hosté opět faulovali před vápnem. K míči se postavil Petr Šandera, trefil ale pouze náruč gólmana Holického. V 66. minutě si pelhřimovský gólman připsal další úspěšný zákrok a protože Forchtsam byl důraznější než povolují pravidla, bylo to ještě s faulem od domácího hráče. V 67. minutě využil chybné rozehrávky domácího gólmana Fialka a navýšil střelou po zemi zprava vedení na 2:0 pro hosty. Domácí ovšem neskládali zbraně a bojovali až do konce. Jednu z posledních pěkných akcí předvedli Pelhřimovští v 87. minutě, kdy po akci po pravé straně přihrával do vápna Vlk, finálku ale Forchtsam odkopl na roh. Z něj již hosté nic nevytěžili a tak si z Nové Vsi odvezli tři body za výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "Na poměry přeboru se hrál nadstandardní zápas, chtěl bych ocenit výkon dobře připraveného soupeře a kvalitní hrací plochu. My jsme podali velmi dobrý týmový výkon včetně celé lavičky, a díky tomu došli ke kýženému výsledku."



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - L. Krbálek [-] (74. J. Šandera [-] ) , M. Kuchta [-] (69. V. Komínek [-] ) , V. Peňáz [-] (82. S. Růžička [-] ) , J. Ptáček [-] (46. R. Jinek [-] ) , O. Dacer [-] , T. Sedler [-] , M. Žák [-] , O. Forchtsam [-] , P. Šandera [-] , J. Nečas [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Fialka [-] (82. J. Adam [-] ) , D. Poul [-] (69. F. Morava [-] ) , L. Vopálenský [-] , D. Viktora [-] , A. Fikar [-] (69. J. Vlk [-] ) , A. Hotovec [-] , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , A. Šimon [-]

ŽK: 29. M. Kuchta , 33. J. Nečas , 85. O. Dacer , 86. V. Komínek , 89. M. Žák - 13. D. Viktora , 64. D. Poul .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - HOLUB Radim, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Barbora Králíková

Expert: Patrik Kolář
Tip experta: výhra hostů

Pelhřimov je jasným favoritem celé soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza