1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 14:30

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina s Žirovnicí berou bod!


Branky


21
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas, kterému remíza asi sluší, ale mohlo to být i lepší. Tutovou šanci měl na začátku na noze Martin Němeček ale nedal. Těsně před koncem poločasu se Slavoj ujal vedení po rohovém kopu brankou nové posily Tomáše Kmeťa z Černovic (na snímku), které jsme drželi skoro celý zápas. Jenomže běžela8 8. minuta, domácí kopali roh a díky naší nedůslednosti a nedůrazu, bylo vyrovnáno.Škoda ! Stínem zápasu bylo ošklivé zranění Vojty Cajze, který mohl běžet sám na branku, ale byl bohužel podkopnut a pan rozhodčí viděl zákrok domácího obránce pouze na žlutou. Vojtu odnesli na nosítkách a jeho účast v derby s Kamenicí je ve hvězdách. Dalším zraněným je kapitán Jakub Vodáček, který dokonce chodí o berlích.



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "Od začátku zápasu jsme hráli podle našich představ, byli jsme silný na balónu a kombinovali jsme, měli jsme několik krásných nedotažených akcí. Dostali jsme se do vedení z rohu, kde načal svůj brankový účet nováček ve Slavoji Tomáš Kmeťo. Další velkou šanci měl Martin Němeček, který dostal balón na penaltu, kde byl sám, ale jen “odevzdal” gólmanovi, to byla velká škoda. Ve druhé půli se navázalo na tempo prvního poločasu a mohli jsme zvýšit opět Kmeťem, který zavítal rohový kop na zadní tyči, ale chyběl mu krůček… v 75 jsme šli do rychlého brejku, kde dostal Cajz balon mezi obránce, prostrkával si ho dál a domácí ho sundal, museli ho odnést na nosítkách, byla z toho jen žlutá karta. My jsme pak vystřídali Cajze a Vodáčka, ztratili jsme tu naši kvalitu na balonu a bojovali jsme spíš. Domácí snížili z rohového kopu, kde jsme nedokázali být důrazní a jednoduchý balon upálit… ke konci jsme měli i štěstí, kdy šel sám na našeho golmana Koláře Slavíček, ale udrželi jsme, se… Zápas jsme měli 86 minut pod kontrolu a pak nám tam propadl jeden balón, je to škoda, na šance jsme byli silnější, ještě tam byli 2-3 hraniční ofsajdy… veliká škoda, že jsme to nedotáhli…"



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - P. Blažíček [-] , R. Červenka [-] (68. T. Dobrovolný [-] ) , R. Hlaváč [-] (90. L. Novák [-] ) , M. Kutra [-] (80. M. Dvořák [-] ) , L. Polnický [-] , P. Sytař [-] , L. Slavíček [-] , V. Veselý [-] , R. Blažíček [-] , V. Dobrovolný [-]

FC Slavoj Žirovnice
P. Kolář [-] - P. Houška [-] , T. Kmeťo [-] , M. Hřebecký [-] , M. Kořínek [-] - J. Vodáček [-] (81. M. Drápal [-] ) , V. Hadrava [-] (65. T. Severa [-] ) , M. Němeček [-] , V. Cajz [-] (75. T. Hřebecký [-] ) - V. Kučera [-] , R. Podhradský [-]

Počet diváků: 78. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - CHROMÝ Karel, LIŠKA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Tomáš Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Domácím pomůže k výhře jejich bouřlivé prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích