FOTO: Volary s přehledem přejely rezervu Čkyně


Branky


9

 

Po vynucené pauze, kdy minulé kolo bylo odloženo kvůli zimnímu počasí, se po týdnu hrálo za úplně jiných podmínek. Pravé jarní počasí bylo ideální pro fotbal a ve Volarech si na utkání se Čkyňskou rezervou našlo cestu dost diváků.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
 

 

Tatran od začátku utkání převzal otěže hry pevně do ruky, ale jako první zahrozili hosté a Marcel Kaczko v brance domácích ukázal svůj postřeh, když vyráží střelu hostujícího Krále, a následnou dorážku zachraňuje téměř hokejovým blokem kapitán Zdeněk Dočekal zády a míč tak do branky Tatranu cestu nenašel. Ve 4. minutě však ukázal sílu své pravačky bratr gólmana Pavel Kaczko a domácí vedli.  V 11. minutě si tentýž hráč postavil míč k přímému volnému kopu a nedal Jakubu Chráštanskému v brance hostí šanci no a ve 25. minutě kompletuje hattrick, když opět technicky ukázal, že to má stále v noze. Poločas uzavírá ve 33. minutě Roman Iliev a domácí mají utkání pevně pod kontrolou.

 

     Druhé dějství začalo připomínkou hostí, že tady jsou a Pechouškem snižují. To bylo skóre, které dlouho drželo a hra byla přiměřená tomuto stavu. Volarští kontrolovali vývoj a od tohoto okamžiku hosty moc do šancí nepouští. Hrál se pohodový fotbal, kdy domácí kontrolovali vývoj zápasu a hráči od Volyňky byť se snaží tak se do šancí moc nedostávají. Fotbalová pohodovka končí v 76. minutě, to Roman Iliev přidává hostům nepopulárního bůra a začal střelecký závěr domácích, v 81. minutě své umění moderního stopera ukazuje Dočekal, který nádherně zpracoval nahrávku od Jakuba Vairicha a přidává šestku, vše zakončí v 84. minutě Michal Sedlák, který pěknou kličkou přes obránce a střelou kolem gólmana dává sedmou tečku. Tatran si to za hru, kterou předvedl, zasloužil a po dvou zápasech doma je to šest bodů a skóre 12 : 2, tedy start jako hrom a za týden hraje Tatran opět doma s celkem Nebahov -  nabízí se zajímavý fotbal.

Pohodový zápas odřídil HR Miroslav Harvalík.

 

Autor: Ladislav Beran.



Sestavy


TJ Tatran Volary
M. Kaczko [-] - Z. Dočekal [-] , J. Vairich [-] , L. Svintek [-] , V. Svěchota [-] , M. Sedlák [-] , M. Pospíšil [-] , R. Košík [-] , T. Kočárek [-] , R. Iliev [-] , . Bledý [-]

SK Čkyně B
J. Chrášťanský [-] - P. Pechoušek [-] , M. Turek [-] , Z. Stejskal [-] , A. Klose [-] , L. Toman [-] , P. Filip [-] , D. Chvál [-] , Š. Košnař [-] , J. Děd [-] , J. Král [-]

ŽK: 40. P. Pechoušek , 58. D. Chvál , 66. J. Děd , 74. A. Klose .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KUBÁT Václav (N), STAŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Další těžký zápas kola který skončí jasnou výhrou domácích 3:0

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Volarští chtějí alespoň polovinu tabulky a rezervu Čkyňských porazí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích