0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

26.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozlučka z domácí legendou Cudrákem skončila prohrou


Branky


40. L. Tížek , 54. Š. Hon
4

Akraktivní první poločas rozhodla až branka hostů v závěru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi aktivní Cudrák branku nevstřelil

Utkání začalo poděkováním a rozlučkou s domácí legendou Marcelem Cudrákem, pro kterého to bylo poslední utkání v kariéře. Jinak se utkání muselo velmi líbit, hrál se atraktivní fotbal a šance byli na obou stranách. Dvě šance měl domácí Cudrák, ale jednou přestřelil a podruhé ho vychytal hostující brankář a to i potom co ke vstřelení branky vybídl svoji chybou domácí legendu Cudráka ale tem ani na potřetí neskóroval Až v závěru poločasu ve 40 minutě z dálky vstřelil branku hostující Tížek.

Hosté navýšili vedení.....

Druhý poločas už tolik fotbalu nenabídl. Obě mužstva prostřídala a dali příležitost širšímu kádru. A když vstřelil 54 minutě branku hostující Hon, když využil krásnou přihrávku za obranu domácích tak bylo rozhodnuto. Pak měli i hosté více ze hry a branku už nikdo nevstřelil. A tak 72.minutě za potlesku všech opustil hřiště domácí Marcel Cudrák, poté se utkání v poklidu dohrálo.

 



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Hoffmann [-] , J. Můčka [-] , V. Berger [-] (60. L. Češek [-] ) - F. Jelínek [-] , L. Pavlíček [-] (46. J. Mlčoušek [-] ) , D. Kostera [-] , D. Dydowicz [-] , J. Pančochář [-] (60. V. Knapp [-] ) - T. Adamovský [-] (60. R. Kutty [-] ) , M. Cudrák [-] (72. O. Moravec [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
J. Švrčina [-] - D. Dybal [-] , M. Kobza [-] (85. D. Koutný [-] ) , L. Tížek [-] , F. Dohnal [-] (46. P. Renner [-] ) , D. Kuča [-] (46. T. Kirschner [-] ) , E. Hon [-] (46. T. Fusek [-] ) , M. Musila [-] (46. Š. Hon [-] ) , F. Twardzik [-] , A. Leibl [-] , P. Hluchý [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - ZAPLETAL Jan, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích