T. Rataj 12.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

26.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání o druhou příčku nemělo vítěze


Branky


5

Branky padali hned v úvodu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení a jen na chvíli

V utkáni o druhou příčku hostila domácí rezerva Opavy nováčka soutěže Hlubinu. Utkáni začalo ve velkém tempu a už v 12 minutě skóroval domácí Rataj který prostřelil vše co mu stálo v cestě a domácí šli do vedení 1:0. To jim vydrželo do 19 minuty kdy vyrovnal hostující Badalyan. Utkání mělo i do konce poločasu velké tempo, hosté měli ještě dvě velké příležitosti Badalyanem. Hostující obranu neustále držel v pozoru domácí útočník Rataj, ale branku už do poločasu nevstřelil

Hosté kontrolovali remízu a berou bod

Druhý poločas začal volněji a opatrněji. Domácí se snažili vstřelit branku, ale hosté pozorně bránili a do šancí je nepouštěli. Hosté si přijeli pro bod, a tak to druhý poločas bylo vidět. Kromě pár závarů nic domácím hráčům nedovolili, a nakonec i bod brali. Tak nováček soutěže skončil druhý a může slavit velký úspěch.



Ohlasy k zápasu



TJ Unie Hlubina
Zdeněk Skotnica: „Máme bod, pro bod jsme si přijeli, udrželi jsme druhé místo, takže spokojenost. Hra v první půli nebyla špatná, dostali jsme do tří šancí Badalyana, škoda, že jsme dali jen jeden gól. Také mě mrzí obdržená branka, kdy jsme špatně zakřižovali hráče a Rataj je vynikající útočník, takže nám dál gól. Naštěstí jsme vyrovnali, mohli jsme dokonce otočit. V druhé půli jsme už hráli s vědomím, že nám bod stačí, žádné šance nebyly ani na jedné straně a jsem spokojen s druhým místem.":



Sestavy


SFC Opava B
A. Nemček [-] - Z. Celta [-] , J. Blažej [-] , V. Veselý [-] , F. Židek [-] , T. Rataj [-] , F. Kokeš [-] , S. Latoň [-] , J. Mikulenka [-] , A. Dušek [-] (73. T. Nováček [-] ) , S. Pejša [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Tomek [-] , T. Bělíček [-] , J. Frébort [-] , J. Schmutz [-] , M. Petrík [-] , P. Chlopek [-] (71. R. Kalay [-] ) , B. Förster [-] , G. Badalyan [-] (71. A. Foniok [-] ) , J. Knedla [-] (88. O. Klíma [-] ) , J. Hrušovský [-] (58. M. Sasko [-] )

ŽK: 78. F. Kokeš - 39. J. Tomek , 44. P. Chlopek , 82. M. Sasko .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - KRUPA Jan, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů