0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 14:00

17.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Udržela Opava body doma?


Branky


6

Opava chtěla doma zvítězit za každou cenu. Důležitý duel jak pro Opavu tak i Jičín. Jen jeden tým se mohl radovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Opavy byl výrazný

První poločas začala lépe Opava. Domácí svého soupeře nepouštěli do žádných šancí a vypadalo to že dřív nebo později musí přijít branka do sítě Adriana Huba. Opava měla opravdu velké příležitosti ke skórování, ale zmíněný Adrian Hub chytal naprosto skvěle. Rázem přišla 19. minuta a překvapení bylo na světě. Po krásné akci se prosadil Adam Vahalík, který dostal přesnou přihrávku od mladého dorostence Vojtěcha Kociána. Po tomto momentě přišel ještě vetší tlak ze strany domácích. Opava zkrátka nedokázala využít žádnou příležitost a do kabin se šlo za překvapivého stavu 0:1 pro hosty.

Opava dobývala obranu soupeře

Druhý poločas začal opět tak, jak končil ten první. Jednoduše se hrálo je na jedné polovině. Jičín si dobře uvědomoval, že nemůže otvírat obranu a proto se nepouštěli do žádných riskantních akcí. Takticky to bylo od hostů naprosto dokonalé. K tomu přispěl skvělým výkonem brankář Hub, ale také potřeba vyzdvyhnout celý tým hostů. Opava se nadále snažila vyrovnat, ale bojovnost soupeře bylo okouzlující. Přišel konec utkání a Jičín mohl slavit. Hosté se nachází na druhé pozici a mají sezónu velmi nadějně rozehranou. 



Sestavy


SFC Opava B
A. Nemček [-] - S. Latoň [-] , A. Gorčica [-] , D. Macháček [-] (74. Z. Celta [-] ) , J. Vrána [-] , T. Whiffen [-] (46. F. Židek [-] ) , J. Blažej [-] (74. J. Mikulenka [-] ) , V. Veselý [-] , A. Ščudla [-] (81. A. Dušek [-] ) , S. Šeba [-] , T. Vincour [-]

FK Nový Jičín
A. Hub [-] - D. Jež [-] , M. Gaži [-] , D. Nieslanik [-] , T. Magdon [-] , V. Kocián [-] , F. Gaži [-] , Š. Byrtus [-] (93. J. Siwy [-] ) , A. Vahalík [-] (65. D. Tuma [-] ) , J. Procházka [-] (20. M. Kachel [-] ) , F. Nippert [-]

ŽK: 23. T. Vincour .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kaloč Radim - KRUPA Jan, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Drapák

Expert: Dušan Dostál
Tip experta: remíza

Rezerva Opavy na jaře tápe, rozdělí si po jednom bodu s hosty z Nového Jičína

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů