1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:00

17.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly přišly hned v úvodu, poté se dění změnilo


Branky


6

Krnov šel do utkání s tím, že chce doma udržet tři body. Nejprve přišla branka hostů, ale Krnov se rychle oklepal. Přišel obrat?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů, Krnov urychleně srovnal

První poločas začal byl velmi zajimávý. V úvodních minutách se týmy na hřišti poznávali, ale to netrvalo dlouho. Hned v 19. minutě šli do vedení hosté, po krásné trefě Romana Bartoše. Frenštát si težko mohl představovat lepší začátek. Nicméně vedení trvalo velmi krátkou dobu. Krnov se ihned oklepal a o 6. minut později srovnal. Trefil se po krásné individuální akci šikovný Nobre De Oliveira Messias, který si moment rozhodně užíval. Zbytek poločasu už žádná změna skóre nepřišla a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Krnov do druhé půle vlítl, fotbal nahoru a dolů

Druhý poločas začal Krnov velmi aktivně. Fotbal se hodně otevřel a hrálo se takřka nahoru a dolů. Zápas měl velmi dobré parametry na divizní fotbal. Diváci museli být naprosto spokojení, jelikož šance přicházeli na obou stranách. Jediné co chybělo byla branka na jedné či druhé straně. Krnov dělilo opravdu kousek od vedení. Do vyložené šance se dostal aktivní Tilkeridis Nikolas, který byl sám před brankářem a nastřelil pouze brankovou konstrukci. Poté hned hlavičkoval Lukáš Macík, ale Milan Michut předvedl nádherný zákrok. V závěru mohli naopak skórovat hosté, ale Krnov tento tlak přežil bez obdržené branky. Tímto zápas skončil, zasloužená remíza. 



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Igbinoba [-] , L. Macík [-] , M. Sabo [-] , M. Handlíř [-] - J. Grulich [-] , N. Tilkeridis [-] , J. Mráz [-] , M. Váňa [-] , M. Václavek [-] - . Nobre [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
M. Michut [-] - R. Bartoš [-] (43. M. Cacek [-] ) , P. Vachník [-] , M. Bzirský [-] , A. Holec [-] , J. Buchlovský [-] , J. Dudek [-] , J. Opatřil [-] , J. Bednář [-] , J. Nezhoda [-] (88. A. Geryk [-] ) , O. Pyclík [-]

Počet diváků: 242. Rozhodčí: Habermann Lubomír - MACRINEANU Jiří, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Drapák

Expert: Dušan Dostál
Tip experta: remíza

Soubojové utkání, tipuju, že si hosté do Beskyd dovezou cený bod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích