2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:00

16.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas ve velkém tempu. Kdo rozhodl ?


Branky


5

Zápas plný zvratů. Zážívných 90. minut, ale jeden tým odešel s prázdnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance v úvodu utkání, ale něco chybělo

Valašské Meziříčí do utkání vstoupilo velmi aktivně. Uzemní převaha byla viditelná, ovšem výsledkem byl jen velký počet rohových kopů. Největší šanci Valmezu měl na kopačkách Martin Výmola, který vypálil z nějakých osmi metrů. Brankář Rolný byl však proti a střelu zneškodnil. Opava poprvé zahrozila ve 30. minutě kdy hosté dostali míč do branky. Sudí však zvedl praporek a skóre se zatím neměnilo. O 10. minut později tomu už ale bylo jinak. Opava se prosadila po dobře zahraném rohovém kopu, trefil se Jakub Mikulenka. Do poločasu se tedy šlo do kabin za stavu 0:1.

Velká otočka nakonec přišla

Valašské Meziříčí opět dominovalo a zatlačilo svého soupeře. Hra domácich byla velmi trpělivá a přišla odměna v 68. minutě. Trefil se velmi aktivní Martin Výmola. Opava se nevzdávala a chtěla rozhodně všechny tři body. Takřka do konce utkání se hrálo nahoru a dolů. Nicméně poté přišel nepřijemný okamžik pro hosty. Prosadil se v 86. minutě po krásném centru se strany Lukáš Galus. Opava se ještě snažila se skórem pohnout, ale u snahy to zůstalo. Tři body si připisuje Valašské Meziříčí.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - L. Křenek [-] (77. D. Sovák [-] ) , P. Macíček [-] , J. Vrána [-] , D. Smilek [-] , A. Hrdlička [-] , M. Výmola [-] (64. L. Galus [-] ) , V. Žilinský [-] , M. Švec [-] , D. Němec [-] , V. Vozák [-] (66. T. Koleček [-] )

SFC Opava B
Š. Rolný [-] - P. Haitl [-] (58. S. Latoň [-] ) , T. Vincour [-] , V. Veselý [-] , F. Židek [-] , S. Šeba [-] , A. Dušek [-] , S. Pejša [-] , Z. Celta [-] , J. Blažej [-] , J. Mikulenka [-]

ŽK: 56. D. Němec - 63. J. Mikulenka , 74. S. Pejša , 76. A. Dušek .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Zelený Martin - ŠTIPČÁK Martin, MALÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Drapák

Expert: Jakub Nezhoda
Tip experta: výhra hostů

Opava to ve Valmezu nebude mít jednoduché, ale zvítězí fotbalovost

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů