Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 15:00

26.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plánice remizovala v posledním kole s Veřechovem


Branky


5

Plánice remizovala v posledním zápase sezóny s Veřechovem 2-2. Domácí tým sahal po třech bodech, ale o ty jej připravil v 89. minutě hostující Želiska, který zajistil poslednímu týmu bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plánice
Martina Brožíková: Dneska jsme se sešli v plném počtu a za podpory fanoušků věřili ve 3 body a vítězství. Od začátku jsme si vytvořili řadu šancí, ale byl to soupeř, který rozvlnil síť našeho gólmana. Ke konci poločasu se trefil Lukáš Plánička a do šaten se šlo veseleji. V 77. minutě jsme se ujali vedení a dělali vše pro udržení výhry, ale bohužel, přišel roh a ani námi avizovaný faul na gólmana nezměnil nic na vyrovnávajícím gólu. Výkon gólmana Verechova byl výborný.




Sestavy


TJ Sokol Plánice
V. Opl [-] - V. Brožík [-] , J. Hora [-] , P. Jílek [-] - R. Kovařík [-] (46. B. Ramizi [-] ) , T. Kohout [-] , V. Opl [-] , R. Lukeš [-] , M. Jílek [-] , M. Frána [-] (46. M. Novák [-] ) - L. Plánička [-] (80. P. Melichar [-] )

TJ Sokol Veřechov
V. Ondrejíčka [-] - M. Hnídek [-] , R. Borovič [-] , L. Želiska [-] , T. Janda [-] - J. Koloros [-] , J. Želíska [-] , V. Šíma [-] , M. Ondřejíčka [-] (46. V. Sochor [-] ) - J. Brabec [-] , M. Richter [-]

ŽK: 33. M. Stupka , 77. V. Opl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - HOLÝ Tomáš, POHANKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích