4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

23.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nýrska doma porazila Kašperské Hory


Branky


6

Nýrsko si, i přes srdnatý výkon oslabených hostů, pohlídalo vítězství. Kašperské hory v deseti nedokázaly najít odpověď na hru domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla jediná branka

Nýrsko přivítalo v sobotním utkání doma oslabeného soupeře z Kašperských Hor, který nastoupil pouze s deseti hráči. V prvním poločase se Nýrsko snažilo o tlak a kontrolovalo hru, zatímco Kašperské Hory statečně odolávaly. Nicméně blízko konci prvního poločasu se prosadil Lukáš Kovařík fantastickou střelou do šibenice, posílající míč nezadržitelně za výborně chytajícího brankáře soupeře.

Pokus o dramatizaci hostům nevyšel

Ve druhé půli se hosté rozhodli vrátit do zápasu a hru trochu otevřeli. Tento odvážný krok vedl ke zvýšení počtu šancí na obou stranách, ale bylo to Nýrsko, které se stále více dostávalo do nebezpečných zakončení. Domácí dokázali ještě třikrát skórovat, čímž navýšili svůj náskok na 4-0. Až ke konci zápasu se Kašperským Horám podařilo korigovat výsledek, když Pavel Chudý skóroval z přímého kopu. Zápas skončil 4-1.



Sestavy


FK Okula Nýrsko B
M. Kotlan [-] - L. Kovářík [-] , J. Kotáb [-] , A. Bastl [-] , A. Strnad [-] , J. Taušek [-] , P. Taušek [-] , D. Kotlan [-] , T. Valenta [-] , M. Gőndőr [-] , R. Dvořák [-]

TJ Kašperské Hory
M. Kolář [-] - M. Tomek [-] , V. Šuba [-] , J. Slanina [-] , P. Chudý [-] , A. Pelčarský [-] , R. Rovňan [-] , V. Šuba [-] , R. Slanina [-] , . Voldřich [-]

ŽK: 55. R. Dvořák - 77. R. Rovňan .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - JANOVSKÝ Petr (N), MIKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích