M. Polívka 54.
M. Petelík 82. (p.)
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Švihov a Hradešice si připsaly bod po dramatickém utkání


Branky


6

Zápas mezi prvním Švihovem a druhými Hradešicemi nabídl souboj různých stylů. Ofenzivněji laděný Švihov se kvalitní defenzivou snažili přibrzdit hosté z Hradešic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli se odehrál velmi vyrovnaný zápas mezi prvním Švihovem a druhými Hradešicemi. Hradešice nastoupily s defenzivnější sestavou, ale to jim nebránilo hrát aktivně a neustále čekat na chybu domácích. Švihov se snažil hrát rychlý kombinační fotbal a vytvářet si šance, nicméně v první půli se míč nedostal ani do jedné ze sítí, a tak se šlo do kabin za stavu 0-0.

 

Ve druhé půli se hra otevřela, což  přineslo i góly. V 54. minutě se prosadil domácí Polívka. Hradešice se nevzdaly a za pouhé 2 minuty vyrovnaly díky gólu Zdichynce. Hradešice nadále čekaly na chybu soupeře, která přišla v 75. minutě, kdy se na konci brejku prosadil Poskočil a poslal tak hosty do vedení 2-1. Nicméně Švihov se odmítl vzdát a v 82. minutě dokázal vyrovnat z penalty díky střele Petelíka. Po tomto momentu se diváci již další branky nedočkali, a tak zápas skončil remízou 2-2.

 

Autor: Vojtěch Sláma



Sestavy


FC Švihov
R. Sláma [-] - M. Petelík [-] , T. Ryba [-] (68. P. Havlíček [-] ) , T. Štengl [-] - J. Sláma [-] , V. Petelík [-] , L. Cibulka [-] (46. J. Zdrahal [-] ) , V. Kašpárek [-] , M. Toman [-] - M. Polívka [-] , A. Aizner [-]

TJ Sokol Hradešice
P. Písečný [-] - M. Buchta [-] , A. Hosnedl [-] , M. Frančík [-] - F. Melka [-] , V. Panuška [-] , D. Vaněček [-] , L. Zdichynec [-] - - V. Metlička [-] (62. F. Poskočil [-] ) , P. Melka [-] , D. Vachovec [-]

ŽK: 23. T. Štengl , 84. J. Sláma , 85. A. Aizner - 51. D. Vaněček , 67. F. Melka , 83. V. Panuška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TYKAL Martin - DUŠEK Václav, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích