0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov padl doma se Šternberkem


Branky


8

O sérii domácí neporazitelnosti přišli baťovští fotbalisté až v utkání se Šternberkem. O své výhře rozhodli hosté až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Hned úvod zápasu nasvědčoval tomu, že půjde o vcelku vyrovnané utkání. Baťovští drželi balón více na kopačkách, nicméně do žádné větší šanci se nedostali.

 

Naopak to byli hosté ze Šternberka, kteří byl nebezpečnější, což dokazuje i nastřelené břevno v první půli. Šternberk hrozil převážně z brejků, se všemi šancemi si ale v první půli obrana domácích poradila.

Hosté o výhře rozhodli v závěru

V podobném duchu se nesl i druhý poločas. Opticky měl Baťov převahu, více starostí měl ale brankář Medek v brance domácího celku. První branka v utkání přišla v 69. minutě a později se ukázala jako rozhodující trefa.

 

Postaral se o to František Zvědělík, jenž na hranici vápna obdržel přihrávku pod sebe a střelou z první pod břevno překonal brankáře Kopřivu - 0:1. 

 

Výhru hostů pak v 73. minutě definitivně potvrdil Štěpán Sedláček. To, když Šternberk využil brejkové situace, na jejíž konci byl právě Sedláček, jenž už doklepával míč do prázdné brány - 0:2. Ani po druhé brance Baťov soupeře výrazně neohrozil, tři body tak ze zápasu bere Šternberk



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Pavel Gerych: Moc šancí prakticky za celý zápas nebylo. My sice měli míč častěji na kopečkách, ale Šternberští nám toho moc nedovolili, tak, jak jsme zvyklí. Soupeř má zkušený tým, s věkovým průměrem kolem třiceti let. Byli zalezlí na své půlce a spoléhali na nakopávané míče a hrozili z brejků. Vše bylo o prvním gólu. Jedeme dál, nachystáme se co nejlépe na derby ve Skašticích.

FK Šternberk
David Kuba: Do Baťova jsme odjížděli s velkou touhou po vítězství a ukončit tak domácím neporazitelnost na jejich hřišti. Nečekal nás vůbec jednoduchý zápas. Zápas byl pro nás o to náročnější, když se za krásného počasí odehrával na umělé trávě. I přes územní převahu soupeře jsme po celý zápas byli nebezpečnějším týmem. Díky skvělému a soudržnému týmovému výkonu se nám dařilo eliminovat jejich nejlepší hráče, a právě jsme to byli my, kdo si vypracoval více šancí. V první půli jsme nastřelili břevno a měli další dvě až tři šance, které mohly skončit v brance. Soupeře jsme téměř po celý zápas do ničeho vážnějšího nepustili. Bylo to vyrovnané utkání, ale vzhledem k šancím, které jsme si vytvořili, tak si myslím, že je naše vítězství zasloužené. Za klíčové v celém utkání považuji naše povedené střídání, a to když se našim oběma střídajícím podařilo vstřelit branku a rozhodli tak o výsledku v náš prospěch. Velmi si této výhry vážíme, jelikož je ze hřiště soupeře, odkud se body neodváží často, a který je hned za námi. S pokorou jdeme dál a už se těšíme na další zápas, kdy k nám přijedou Nové Sady.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
F. Medek [-] - P. Šiška [-] , J. Kadlec [-] (79. P. Lendler [-] ) , J. Kašík [-] , A. Bršlica [-] , Z. Ondráš [-] (79. A. Llanos [-] ) , J. Pafka [-] (79. M. Bína [-] ) , J. Gojš [-] , P. Krajča [-] (79. M. Kozubík [-] ) , V. Zapletal [-] (87. O. Žáček [-] ) , P. Bršlica [-]

FK Šternberk
D. Kopřiva [-] - T. Drmola [-] , J. Smrček [-] , L. Koutek [-] - M. Samek [-] , D. Kuba [-] (88. P. Dittrich [-] ) , P. Hustý [-] - J. Tögel [-] (63. Š. Sedláček [-] ) , D. Lošťák [-] (81. M. Vašička [-] ) - P. Zifčák [-] (63. F. Zvědělík [-] ) , M. Kuba [-]

ŽK: 42. J. Kadlec , 73. Z. Ondráš - 84. F. Zvědělík , 90. P. Hustý , 92. T. Drmola .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Slabý Jiří - PROKŮPEK Kamil, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Patrik Lidmila

Expert: Martin Malenovský
Tip experta: remíza

Za mě remízové utkání mezi třetím a čtvrtým týmem. Baťov je doma na umělce silný tým, ale svou bojovností se jim Šternberk může vyrovnat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů